Jackpot

Jackpot
Koop online loten bijJackpot.com
ACTIE
Korting via ons:PROFITEER: Tijdelijk geen acties

Meespelen met loterij loten via Jackpot.com

Een jackpot van 1 miljoen, 20 miljoen of zelfs meer dan 100 miljoen: loterijen troeven elkaar graag af als het gaat om de prijzenpot. Een hoge jackpot kan in heel de wereld een heuse hype veroorzaken en Jackpot.com lift daar lekker op mee. Het bedrijf zorgt er namelijk voor dat je toegang hebt tot de allergrootste loterijen (en daarmee meteen met de allergrootste prijzenpotten) van de wereld. De slogan luidt niet voor niets The biggest lotteries with the biggest jackpots. En je hoeft er maar weinig voor te doen om kans te maken op al die prijzen die bij een loterijtrekking te winnen zijn. Het enige dat je nodig hebt, is een internetverbinding én een flinke dosis geluk. Dat kan al genoeg zijn om die mooie jackpot binnen te slepen.

Vertrouw op het oordeel van de UK Gambling Commission

Jackpot.com is niet bepaald een pionier als het gaat om online loterijen. Er waren al meerdere loterijdiensten actief voordat deze website in 2016 werd gelanceerd. Maar uiteindelijk gaat het er niet om welk bedrijf het eerste was. Belangrijker is dat je een loterijdienst vindt waar je veilig en probleemloos mee kunt spelen met de loterij van je keuze. Wat dat betreft kan Jackpot.com zich zeker meten met grote namen als Lottosend en natuurlijk theLotter.

Ondanks dat Jackpot.com relatief nieuw is, maakt het toch al veel indruk. Dat komt vooral door de toegankelijke website en de veilige omgeving waarin je een gokje kunt wagen. Het Britse Lottomatrix Ltd (dat de eigenaar is van Jackpot.com) beschikt over alle officiële licenties die nodig zijn om zo’n website te mogen runnen. Deze licenties zijn uitgegeven door de UK Gambling Commission, die elke vergunninghouder streng controleert. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het geld dat je wint in de zakken van de Jackpot.com directie verdwijnt. Als jij prijs hebt, krijg je gegarandeerd uitbetaald.

Gokken op de uitslag van jouw favoriete loterij

Bij online loterijdiensten zoals theLotter en Lottosend koop je daadwerkelijk een lot voor bijvoorbeeld EuroMillions of OZ Lotto. Omdat het vaak om buitenlandse loterijen gaat, is het niet mogelijk om in eigen land naar de winkel te gaan om daar loten te kopen. Je hebt echt een tussenpersoon nodig die voor jou ter plekke een lot haalt zodat je officieel meespeelt. De prijs die de geselecteerde getallen oplevert, is vervolgens helemaal van jou.

Jackpot.com werkt net iets anders dan de standaard loterijdiensten. Als je hier meespeelt, word je namelijk geen eigenaar van een officieel lot. Maar de getallen die je op het formulier aankruist, zijn wel degelijk essentieel. Want hiermee gok je op de uitslag van jouw favoriete loterij. Jackpot.com praat dan ook over ‘lotto betting’. In de praktijk maakt dit maar weinig uit. Net als bij de andere loterijdiensten zoek je een geschikte loterij uit, kruis je het benodigde aantal getallen aan en wacht je gespannen op het moment van de trekking. De prijzen die te winnen zijn, zijn geen euro minder dan wanneer je rechtstreeks een lot zou kopen. Staat de jackpot officieel op 20 miljoen euro en heb je alle getallen goed? Dan ben jij de gelukkige winnaar van dat megabedrag. Het systeem is bij Jackpot.com iets anders dan je misschien van andere loterijdiensten gewend bent, maar het eindresultaat is er niet minder om.

Aan welke loterijen kun je meedoen?

Jackpot.com zag in 2016 het levenslicht. Aangezien de website nog maar redelijk kort bestaat, is het dus niet verwonderlijk dat het aanbod minder uitgebreid is dan bijvoorbeeld bij theLotter. Er zijn 18 verschillende loterijen om uit te kiezen, al groeit dit aantal wel gestaag. Even ter vergelijking: net na de lancering was er maar een handvol loterijen om aan mee te doen. De ambitie om uit te groeien tot een serieuze concurrent voor de meer gevestigde namen, is bij Jackpot.com dus zeker aanwezig. Bovendien zijn de grootste en populairste loterijen van de wereld op de website gewoon vertegenwoordigd. Beproef je geluk bij EuroMillions, US Powerball, Mega Millions, Eurojackpot, SuperEnalotto, de Duitse Lotto, OZ Lotto of één van de andere interessante loterijen. Wie weet welk mooi geldbedrag het jou nog oplevert.

Bij Jackpot.com speel je altijd alleen. Andere grote loterijdiensten bieden vaak de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een groep. Doordat jullie gezamenlijk geld inleggen, doen jullie mee met meer loten en neemt de kans vanzelf toe dat jouw groep iets wint. Op het platform van Jackpot.com is deze optie helaas niet aanwezig. Met net als met de uitbreiding van het aantal loterijen, gaat dat in de toekomst misschien nog komen. Ter compensatie biedt Jackpot.com wel iets anders aan: kraskaarten. Deze vind je veel bij online casino’s, maar voor loterijdiensten is het redelijk uniek. Dus als je even niet weet welke getallen je in moet vullen op je lottoformulier, kun je altijd nog kijken of je iets wint met deze kraskaarten.

Blijf goed op de hoogte van de trekkingen

Meedoen aan een loterij kan je hele leven veranderen. Logisch dus dat je graag op de hoogte blijft van wat er allemaal speelt. Jackpot.com heeft een aantal extra services waardoor je niets meer hoeft te missen. Een handige service is bijvoorbeeld de jackpot alert. Je krijgt dan via e-mail een melding bij welke loterijen de hoogste jackpots te winnen zijn. Dat kan toch maar mooi de reden zijn om voor de Duitse Lotto in plaats van de Franse Lotto te kiezen.

Een andere fijne service is dat Jackpot.com je via verschillende wegen laat weten of je iets gewonnen hebt. Zo staan de uitslagen van de loterijen bijvoorbeeld altijd prominent op de website vermeld. Wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken? Kies dan voor de uitslag alert. Hiermee ontvang je de uitslag van de vooraf geselecteerde loterijen gewoon in je mailbox. Zodra je iets gewonnen hebt, krijg je ook nog eens een e-mail met aanwijzingen hoe je de prijs precies moet claimen. De kans dat er maanden moet worden gewacht totdat de winnaar zich eindelijk meldt, wordt dankzij al deze alerts wel heel minimaal.

Word lid van de Jackpot VIP club

Trouwe spelers hebben natuurlijk een streepje voor. Daarom krijgen zij bij Jackpot.com een speciale behandeling. Als je lid wordt van de Jackpot club dan kun je zelf ervaren wat die speciale behandeling inhoudt. Zo strooit de loterijdienst bijvoorbeeld met wekelijkse en maandelijkse prijzen. Je kunt er dus zomaar vandoor gaan met een hoverboard of een robotstofzuiger. Dit zijn misschien spullen die je niet zo een-twee-drie in de winkel zou komen, maar je weet ze ongetwijfeld te waarderen als je ze eenmaal in huis hebt. Behalve deze wekelijkse en maandelijkse prijzen verrast Jackpot.com de VIP leden ook met een mooi verjaardagscadeau. Maar het grootste voordeel van een lidmaatschap is toch dat je extra snel geholpen wordt door het Club Experience Team van Jackpot.com. Je hebt voorrang op de rest van de spelers waardoor je binnen no time weer verder kunt met de jacht op de megajackpot.

Ben je geïnteresseerd om als clublid van Jackpot.com door het leven te gaan? Uiteraard moet je daar dan wel iets voor doen. Want alleen spelers die toegewijd zijn, komen in aanmerking voor deze VIP club. Je wordt toegelaten tot de Jackpot club als je een abonnement neemt op één van de loterijen die op de website wordt aangeboden. Dat betekent dat je automatisch met elke trekking meedoet. Als je dat toch al van plan was, biedt de Jackpot club zeker mooie extra’s. De voordelen van deze VIP club zijn alleen niet goed genoeg om de wat minder fanatieke spelers over de streep te trekken.


Neem contact op met het Customer Experience Team

Voor leden van de VIP club staat het zogenaamde Club Experience Team ([email protected]) klaar. Je krijgt dan gegarandeerd binnen het uur antwoord op je vraag of hulp bij een probleem. Ben je geen lid van de VIP club? Ook dan laat Jackpot.com je zeker niet in de steek.

De meeste algemene vragen worden al uitgebreid beantwoord via de FAQ-pagina. Maar aan zo’n lijst met algemene vragen en problemen heb je soms niet genoeg. Daarom biedt Jackpot.com verschillende opties als je contact op wilt nemen met de klantenservice, oftewel het Customer Experience Team. Stuur bijvoorbeeld een e-mail naar [email protected] en je krijgt gegarandeerd binnen 24 uur antwoord. Duurt dit te lang? Kies dan voor contact via WhatsApp (+44 750 041 5133), live chat of telefoon (+44 151 541 4507). Een Nederlandstalig team is er niet en in de nachtelijke uren is de klantenservice gesloten. Toch zijn er bij Jackpot.com genoeg contactmogelijkheden om loterijliefhebbers uit de hele wereld tevreden te houden.

Waarom zou je meespelen via Jackpot.com?

Loterijen zijn populair. Dat geldt vooral voor de grote loterijen waarbij de prijzenpot vaak enorm is. Door deze populariteit komen er steeds meer bedrijven bij die het mogelijk maken om vanuit de hele wereld mee te spelen met loterijen in Amerika, Australië en natuurlijk in Europa. De bekendste hiervan is theLotter. Dus wat heeft Jackpot.com dan te bieden wat je bij theLotter niet vindt? Het grootste voordeel is dat deze website een stuk kleinschaliger is. Het aanbod is beperkter dan bij theLotter, maar hierdoor wordt het online meespelen met loterijen wel overzichtelijker. Want voor de meeste loterijliefhebbers maakt het maar weinig uit of ze meespelen met de Franse Lotto of de Hongaarse Hatoslottó.

Wat ook opvalt is dat Jackpot.com wat minder omslachtig te werk gaat. Bij theLotter bestel je loten en vervolgens moet een vertegenwoordiger van het bedrijf daadwerkelijk de aankoop doen. Jackpot.com heeft net een andere werkwijze waarbij je gokt op de uitslag van de loterij zónder dat je meespeelt met een officieel lot. Dit maakt voor de winkansen en voor het prijzengeld gelukkig niets uit. Op de kosten van een lot kan het wel weer invloed hebben. Bij Jackpot.com ben je bij veel loterijen namelijk net iets goedkoper uit. Dit maakt het zeker interessant om deze loterijdienst goed in de gaten te houden!

Jackpot

Jackpot.com is een website waar meegespeeld kan worden met vrijwel iedere loterij wereldwijd. Jackpot.com biedt een overzichtelijke website met een compleet aanbod. Naast gebruiksvriendelijkheid biedt de website een professionele uitstraling en beschikt het over de juiste Europese licenties voor het aanbieden van diensten.

Bekijk andere loterijen