theLotter

theLotter
Koop online loten bijthelotter.com
ACTIE
Korting via ons:PROFITEER: Tot 20% korting of gratis lot bij theLotter.com.

Meespelen met loten via theLotter

Loterijen hebben de wereld al lang geleden veroverd. Het grote voordeel van dit spel is dat iedereen eraan mee kan doen. Je hebt geen speciale kennis nodig en ook maakt het niets uit of je ervaring hebt of dat je nog nooit aan een loterij hebt meegedaan. Er is maar één factor die telt: geluk. En met dat geluk kun je grote geldbedragen winnen, want de jackpot staat vaak op vele miljoenen. Loterijen zijn in alle uithoeken van de wereld populair. Sinds theLotter.com in het leven is geroepen, is het zelfs mogelijk om met alle grote loterijen mee te spelen. Waar je je bevindt, is niet meer relevant. Je hoeft alleen maar een account aan te maken en loterijen uit Duitsland, Engeland, Nieuw-Zeeland en Canada liggen allemaal binnen handbereik. Ben jij de volgende speler die theLotter mag verwelkomen?

TheLotter: online loten sinds 2002

Er zit misschien een kern van waarheid in het spreekwoord ‘Geld maakt niet gelukkig’. Maar op het moment dat de jackpot van een loterij groeit en groeit, zijn er toch massa’s mensen die zo’n felbegeerd lot willen bemachtigen. In het verleden leverde dat al lange rijen voor de winkels (en zelfs bij de grenzen) op. Dat moest beter en makkelijker kunnen, dachten de mensen achter theLotter. Daarom startten ze in 2002 met het online aanbieden van loten voor ‘s werelds populairste loterijen. TheLotter was het eerste bedrijf dat deze dienst aanbood.

De afgelopen jaren zijn er meer tussenbureaus gekomen die het mogelijk maken om online mee te spelen met loterijen uit onder andere de Verenigde Staten, Spanje, Frankrijk, Brazilië en Australië. Dankzij het grote aanbod (er zijn meer dan 50 loterijen om uit te kiezen) en de professionaliteit waarmee alles geregeld wordt, blijft de theLotter bij veel spelers toch favoriet. En als je wint, ben je zeker niet de eerste. Want in totaal is er al meer dan 80 miljoen dollar gevallen op de loten die verkocht zijn. Het hoogste bedrag dat op een lot is gevallen dat via theLotter werd gekocht, is 30 miljoen dollar. Al ben je vast ook tevreden met een prijs die enkele miljoenen dollar (of euro’s) lager ligt.

Je speelt veilig mee via theLotter

Loten mogen in principe alleen verkocht in het land waar de loterij georganiseerd wordt. Aangezien theLotter over de hele wereld vertegenwoordigers heeft zitten, kunnen zij altijd ter plekke een lot voor je kopen. Het enige wat jij moet doen, is een loterij uitkiezen en de (hopelijk) winnende getallen aankruisen. Meteen nadat de betaling binnen is, wordt de rest geregeld. Als bewijs van je deelname scant theLotter het lot in zodat je het in je account kunt bekijken. Dat het om een officieel lot gaat, is wel te zien aan alle informatie die erop staat. Zo zie je bijvoorbeeld het serienummer, de aankoopdatum en de plaats waar het lot gekocht is. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat jouw waardevolle lot kwijtraakt of dat er iets anders mee gebeurt. Alles wordt namelijk standaard in een kluis bewaard, en na de aankoop ontvang je bovendien een extra eigendomsbewijs in je mailbox. Dus of je nu een paar tientjes óf de jackpot van tientallen miljoenen wint: je weet zeker dat het geld bij de rechtmatige eigenaar terechtkomt. En die rechtmatige eigenaar ben jij natuurlijk.


Groepsspelen, bundels en abonnementen

theLotter weet dat iedere lottospeler heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren. En daar speelt theLotter handig op in. Want behalve enkele loten kun je ook kiezen voor een abonnement, een bundel of een groepsspel.

Met een abonnement speel je automatisch mee met de loterij van je keuze. Het handige hiervan is dat nu geen enkele trekking vergeet. Bovendien is elk tiende lot gratis waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent. Ga je voor een groepsspel? Dan koop je samen met andere spelers een groot aantal loten in. Hoe meer loten, hoe meer kans op een prijs. Dat geld moet je dan wel weer delen met de andere lottospelers die zich bij de online groep hebben aangesloten. Tot slot kun je ook nog kiezen voor een bundel. Hierbij heb je de optie om individuele loten met een groepsspel te combineren. De bundels zijn stuk voor stuk op maat gemaakt zodat theLotter voor ieder type speler wel een geschikt aanbod heeft.

Ga voor het allerhoogste met The Big en The Smart

Bijna elk land ter wereld heeft wel een eigen loterij. Nu zijn lang niet al deze loterijen op theLotter.com vertegenwoordigd, maar je hebt er alsnog meer dan 50 om uit te kiezen. Grote namen zijn bijvoorbeeld EuroMillions, Eurojackpot, US Powerball en Mega Millions.

Door dit grote aanbod is het soms lastig om een keuze te maken. Maakt het je weinig uit met welke loterij je meespeelt maar droom je wel van de miljoenen die je met de jackpot kunt winnen? Dan is The Big een goede optie. Als je een abonnement neemt op The Big dan speel je automatisch mee met de loterij die op dat moment de hoogste jackpot heeft. Behalve The Big heeft theLotter ook nog TheSmart. Bij deze functie wordt er rekening gehouden met verschillende factoren: de prijs van een lot, de hoogte van de jackpot én de kans om iets te winnen. Met een abonnement krijg je twee keer per week een lot voor de loterij met de beste kosten-batenverhouding. Dat is pas echt een slimme spelstrategie.

Profiteer van vele extra’s in de VIP club

Als je regelmatig meespeelt met loterijen als Eurojackpot, Mega Millions en de Duitse Lotto 6 aus 49, kun je bij theLotter een VIP-status verwerven. En dat levert je mooie kortingen op wanneer je nieuwe loten wilt kopen. Hoe hoog die korting is, hangt af van je status en het aantal VIP-punten dat je hebt verdiend:

    • Brons: voor deze status heb je maar 51 tot 200 punten voor nodig. Je krijgt kortingen van 2,5%.
    • Zilver: als je tussen de 201 en 500 punten hebt, word je beloond met een zilveren status. Hierbij krijg je kortingen van 5%.
    • Goud: dit staat garant voor kortingen van 7,5 %. Je hebt 501 tot 2000 punten nodig om deze status te bereiken.
    • Platina: met 2001 tot 5000 punten krijg je een platina status. De kortingen lopen hier op naar 12,5%.
    • Diamant: heb je meer dan 5000 punten? Dan heb je de allerhoogste status bereikt, waarbij kortingen gelden van maar liefst 20%.

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe je aan die VIP-punten komt. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Want voor elke dollar die je bij theLotter uitgeeft, ontvang je 1 punt. Als je in euro’s betaalt, wordt er gewoon gekeken naar de wisselkoers van de dag zodat de verdeling altijd eerlijk verloopt. Met een VIP-status profiteer je overigens niet alleen van kortingen op loten. Je maakt namelijk ook kans op extra aanbiedingen en persoonlijke begeleiding. Op deze manier probeert theLotter de trouwste spelers echt in de watten te leggen.

Geld beheren via je account

Om loten te kunnen kopen via theLotter, heb je een account nodig. Dat betekent ook dat je de loten niet rechtstreeks vanaf je bankrekening betaalt, maar met het geld dat je in je persoonlijke account staat. Dit saldo kun je gemakkelijk aanvullen met de vele beschikbare betaalmethodes. Kies bijvoorbeeld voor betaling via iDEAL, creditcard of een e-wallet zoals Skrill of Neteller. Wanneer je een lot met een winnende combinatie van getallen hebt, wordt het prijzengeld in je account gestort. Je bepaalt daarna zelf of je het direct uit wilt laten betalen óf dat je wacht tot de prijzenpot wat groter is geworden.

Ontdekt de extra acties en services

TheLotter biedt een paar extra’s die voor jou als speler erg aantrekkelijk kunnen zijn. Heb je familieleden, vrienden of kennis die ook geïnteresseerd zijn in loterijen? Maak dan gebruik van de Tell A Friend-optie. Hiermee kun je meteen een mooie bonus ontvangen. Want voor iedere persoon die zich via jou registreert (en daadwerkelijk meespeelt), beloont theLotter je met 10 dollar. Die extra loten die je met het bonusgeld koopt, kunnen zomaar duizenden of zelfs tienduizenden euro’s waard zijn.

Een andere handige optie bij theLotter is de gratis uitslagen- en/of winmelding. Via e-mail blijf je dan op de hoogte van de belangrijkste uitslagen en jackpots. Ook krijg je bericht als jouw lot genoeg winnende getallen bevat voor een geldprijs. Je hoeft zelf dus niet meer op speurtocht te gaan naar hoe de trekking verlopen is.

Schakel hulp in van de professionele klantenservice

Wereldwijd gaat er veel geld om in de loterijen die gespeeld worden. En als je net je zinnen hebt gezet op de hoge jackpot van de Italiaanse SuperEnalotto of de Australische OZ Lotto, is het heel vervelend als je tegen een probleem aanloopt. Gelukkig kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht bij de klantenservice van theLotter.

TheLotter biedt ondersteuning in 14 verschillende talen, waaronder Engels en Nederlands. Bovendien bepaal je zelf welke manier van contact je het prettigst vindt. Zo kun je je vraag stellen via live chat, telefoon (+44 20 3150 0476) of het contactformulier op de website. Speel je graag mee via je mobiel? Dan vind je het misschien wel handig om de klantenservice via WhatsApp te benaderen. Dat kan op het nummer +356 79 36 35 36. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je wordt altijd professioneel en snel geholpen. Hierdoor kun je meteen weer doorgaan met datgene waar het echt om draait: meedoen aan je favoriete loterij.

theLotter

TheLotter is een website waarbij men loten uit wereldwijde loterijen kan kopen. TheLotter is een tussenpartner en heeft wereldwijd loketten waar loten voor klanten met de gewenste nummers worden gekocht. Waar je je bevindt is dus absoluut niet meer relevant. Je hoeft alleen maar een account aan te maken bij theLotter en je speelt vervolgens mee met de loterij(en) naar keuze! Je ontvangt daarnaast via Loten.com ook nog eens flinke korting op loten of soms zelfs een gratis lot. Profiteer hiervan!

Bekijk andere loterijen