Zo win je gegarandeerd de loterij

Jij wilt vast wel weten op welke manier je de loterij kunt winnen. Een wiskundige uit Roemenië wilde dat ook en vond het uit. Je leest het in dit artikel op Loten.com!

De berekening van een Roemeens-Australische econoom

Stefan Mandel is een Roemeens-Australische econoom die het tijd vond om zich te verdiepen in het systeem van loterijen. En met succes, want hij ontwikkelde een formule die het voor hem mogelijk maakte om maar liefst 14 keer de loterij te winnen. Hij ontwikkelde een systeem om de loterij te winnen. Op de nieuwssite The Hustle, vergelijkbaar met het Nederlandse nu.nl, verscheen zijn verhaal. In eerste instantie verdiende Mandel slechts ongeveer 75 euro per maand. Hij woonde op dat moment met zijn familie in Roemenië, dat toen nog communistisch is. Het was zijn innige wens om met zijn familie naar een vrijer land te vertrekken. Daar kreeg hij het voor elkaar om 2 keer de loterij te winnen. Daarna verhuisde hij voor korte tijd naar Israël, waarvandaan hij verder trok naar Australië. En daar presteerde hij het om via zijn speciale manier nog 12 keer de loterij te winnen!

Hij kreeg er geen genoeg van en probeerde ook Virginia’s loterij te hacken. Dat was echter geen goed idee, want dit zorgde ervoor dat hij voor 20 maanden in de gevangenis belandde. Toen hij daaruit kwam, besloot hij dat het tijd werd om rustig te genieten van het leven dat hij voor zichzelf heeft weten te creëren. Momenteel leeft hij op Vanuatu, een mooi tropisch eiland dat bekendstaat om zijn vulkanen en watervallen.

De manier om de loterij te winnen van Mandel

Wat Mandel betreft, richtte hij zijn aandacht op het hacken van Virginia’s loterij, maar zijn stunts brachten hem uiteindelijk voor 20 maanden in een Israëlische gevangenis. Nu leeft hij een rustig leven in Vanuatu, een eiland in de Zuidelijke Pacific dat bekend staat om zijn vulkanen en watervallen. Wil je weten op welke manier Mandel te werk ging? Dat was als volgt:

  • Bereken het totale aantal mogelijke combinaties. (Gaat het bijvoorbeeld om de keuze uit 6 getallen van 1 tot 40, dan betekent dat maar liefst 3.838.380 combinaties!)
  • Vind loterijen waarbij de jackpot 3 x zo hoog is als het aantal mogelijke combinaties.
  • Zorg voor voldoende geld om elke combinatie aan te schaffen. (Mandel had maar liefst 2.524 investeerders om zich heen verzameld voor zijn truc met de loterij van Virginia.)
  • Schaf de loten aan.
  • Win het bedrag!
  • Vergeet achteraf niet om de investeerders te betalen. (Mandel won ‘slechts’ $ 97.000 na een winst van $ 1,3 miljoen in 1987.)

 

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie