Winnen eigenwijze mensen eerder de loterij?

Soms is het nodig om een beetje eigenwijs te zijn, dat bewees een 56-jarige New Yorker wel weer. Hij won vorige week een miljoenenjackpot, terwijl hij het advies van zijn zoon in de wind had geslagen. Zo sleepte hij maar liefst 315 miljoen dollar in de wacht.

Vader slaat advies zoon in de wind

De zoon van Tayeb Souami geloofde er maar niet in. Hij zei tegen zijn vader telkens weer dat hij maar moest stoppen met loten kopen. ‘Je wint toch nooit!’ Van jongs af aan was hij ertegen dat zijn vader de loten kocht. Souami was er zelf echter van overtuigd dat hij beter wist, als vader. Inmiddels kan het hele gezin er wel om lachen. In 1996 kwam Souami in de Verenigde Staten aan, destijds nog als Afrikaanse immigrant. Nu is hij dankzij het gekochte lot in een dag ineens 315 dollar rijker geworden. Dat betekent dat hij maar liefst over 282 miljoen euro beschikt!

Souami wilde zijn auto gaan wassen toen hij onderweg een zaakje tegenkwam dat loten verkocht. Hij besloot om toch weer zijn eigen gang te gaan en een lot te gaan kopen. Met de nummers 3, 6, 9, 17, 56 en Powerball 25 vervolgde hij zijn rit. Natuurlijk kon hij zijn oren niet geloven toen het moment van de trekking aanbrak. De New Jersey Powerball jackpot omvatte een geweldig bedrag en hij keek nog een paar keer goed naar zijn lot, om zich ervan te verzekeren dat hij zich niet vergiste. Volgens de nieuwsberichten deed hij er maar liefst twee uur over om de benodigde formulieren uiteindelijk in te vullen. Zijn handen trilden namelijk zo dat hij bijna geen letter op papier kon krijgen. 

Dit voorbeeld bewijst maar weer dat je soms een beetje eigenwijs moet zijn. Er zullen vast wel eens mensen tegen je zeggen dat het onverstandig is om een lot te kopen. Dan wordt het hoog tijd om hen ook dit verhaal eens te vertellen.

Lot kopen? Doe dat online!

Wil jij loten kopen bij internationale loterijen? Wist je dat je via TheLotter heel eenvoudig mee kunt doen met het US Powerball, EuroMillions en andere bekende loterijen. Wie weet ben jij straks net zo gelukkig als Souami en win je een miljoenenprijs. Laat je keuze niet door anderen leiden, maar durf je eigen weg te gaan, ook als het om het kopen van loten gaat!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie