Winnaar van EuroMillions jackpot koopt 6 topauto’s

Andrew Clark miste bijna zijn prijs. Hij had de jackpot gewonnen, maar wist daar zelf in eerste instantie helemaal niets vanaf. Het bedrag werd gedurende enkele weken niet geclaimd, maar uiteindelijk was het toch zover en haalde Andrew zijn prijs op. Hij wist er wel weg mee en zijn bestedingen werden op de voet gevolgd door de pers. Wat kocht hij dan zoal?

6 superauto’s

Hij begon met de aanschaf van 6 superauto’s. Allereerst kocht hij een McLaren 540C. Dit sportieve model mocht maar liefst £ 128.055 kosten. De Porsche 911 Turbo zat ook ongeveer in deze range met een prijs van £ 121.000. Verder kwam er ook een Mercedes-AMG C63S op de proppen. Deze auto was goed voor een prijs van £ 70.000. Een lachertje in vergelijking bij de Ferrari die ook aangeschaft werd. Deze Ferrari kostte het meest van de topauto’s die Andrew aanschafte, namelijk £ 184.000. Ook zijn partner rijdt rond in een nieuwe wagen, iets minder indrukwekkend dan de voorgaande: een Nissan Qashqai, goed voor zo’n £ 20.000. Bovendien werd er ook nog een Range Rover Velar in de familie gespot. Deze wagen werd gesignaleerd bij de woning van Andrews zoon. Dat betekent dat er waarschijnlijk zo’n £ 660.000 op is gegaan aan auto’s. Geen slechte prestatie voor een voormalig F1-ingenieur.

Van de £ 76 miljoen die gewonnen werd, kocht Andrew bovendien een nieuwe woning. Het droomhuis dat aangeschaft werd, kostte echter maar een fractie van dat bedrag: zo’n 1%. Het leukste was misschien nog wel dat Andrew zelf eigenlijk helemaal geen zin had om zijn loten te checken. Zijn partner en haar nichtje bleven hem echter manen om toch eens te kijken. Uiteindelijk haalde hij de loten uit zijn wagen en toen kon hij zijn ogen natuurlijk niet geloven. Hij belde meteen zijn partner op en zei: ‘Ga maar op zoek naar een villa.’.

Wat zou jij doen met je geldprijs?

Autoliefhebbers zullen vast wel een tikkeltje jaloers zijn op deze winnaar. Maar ook andere dromen kunnen waargemaakt worden met zulke grote prijzen. Geluk komt vaak vanuit onverwachte hoek. Doe jij al mee met een loterij? Je kunt je loten nu gewoon online kopen via TheLotter. Zo kun je bijvoorbeeld ook meedoen met EuroMillions. Maar bij TheLotter kun je loten kopen van nog veel meer loterijen, zoals ook het Amerikaanse Powerball. Aarzel niet en koop je loten nu online!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie