Wel of niet meedoen met de loterij?

De meningen zijn er vaak over verdeeld of we wel of niet mee moeten doen met de loterij. Er zijn allerlei redenen te bedenken om niet mee te doen, maar er zijn er ook genoeg om wel mee te doen. Laten we het eens op een rijtje zetten.

Sparen of beleggen?

Er zijn mensen die zeggen dat sparen of beleggen beter is. Het rendement hierop staat namelijk vast en dat is dan een X percentage van het bedrag, afhankelijk van hoe de markten ervoor staan. Op dit moment brengt sparen echter weinig op en de beurzen zijn ook volatiel, onder andere door de dreigende handelsoorlog. Speel je mee in de loterij, dan heb je weliswaar geen vast rendement, maar je hebt wel kans op een veel hoger ‘rendement’ dan bij sparen of beleggen het geval is.

Goede doelen steunen

Doe je mee met de loterij, dan steun je ook goede doelen. Natuurlijk kun je dat ook rechtstreeks doen. In dat geval kun je jouw giften vaak aftrekken van de belasting, wanneer het gaat om een stichting met een ANBI-status. Toch maak je geen enkele kans om iets te winnen. Wanneer je meedoet aan de loterij, snijdt ook dit mesje dus van twee kanten: loterijen zijn verplicht om aan goede doelen te schenken, omdat ze niet winstgevend mogen zijn en jij maakt kans op een miljoenenprijs.

Een kans om te pakken

Natuurlijk is de kans om de loterij te winnen klein. Maar hij is wel reëel. En waarom zou jij het nu niet eens zijn? Als je meespeelt, dan pak je de kans die je hebt om de loterij te winnen. Zo maak je uiteraard niet alleen kans op een miljoenenprijs, maar ook op een van de kleinere prijzen, die zeker bij de grotere loterijen ook zeer de moeite waard zijn.

Koop jouw lot nu online

Zie jij het wel zitten? Doe dan nu mee met een grote internationale loterij en koop je loten online via TheLotter. Je kunt onder andere meespelen met EuroMillions en MegaMillions. Pak de kans die je hebt en speel mee met een grote loterij. Je kunt je loten gewoon online aanschaffen en deze worden dan veilig voor je bewaard in een kluis tot het moment van de trekking. Na de trekking word je gebeld wanneer jouw lot in de prijzen valt. Zo weet je meteen of jij tot de gelukkigen behoort!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie