Verhoog je winkansen

Natuurlijk wil jij graag winnen als je meespeelt in de loterij. Je hebt altijd een kans om te winnen, maar die kans kun je ook vergroten. Hoe verhoog je je winkansen? Er zijn diverse strategieën waarmee jij meer kans op de jackpot of een andere prijs.

1. Speel in een pool

Verzamel mensen die allemaal meespelen in de loterij en zet een pool op. De uiteindelijke winst valt hierbij lager uit, maar je winkansen zijn veel groter, terwijl je er zelf niets extra’s voor hoeft uit te leggen. Spreek hierbij wel van tevoren af hoeveel loten jullie kopen, zodat dit gelijk verdeeld is.

2. Koop meerdere loten

Wanneer je bijvoorbeeld vijf loten koopt, maak je natuurlijk meer kans dan wanneer je één lot koopt. Stel je hebt bij een bepaalde loterij de kans van 1 op 50.000 om te winnen. Koop je dan 50 loten, dan heb je een kans van 1 op 1.000 dat je er met een mooie prijs vandoor gaat.

3. Realiseer je dat andere loten jouw winkansen niet bepalen

Of je nu meespeelt in een grote of kleine loterij, hoeveel mensen een lot kopen heeft geen invloed op jouw winkansen. Alles hangt af van het lot dat je koopt, niet van het aantal ‘concurrenten’ waar je mee te maken hebt. Bij een grotere loterij is het natuurlijk wel mogelijk dat je jouw prijs moet delen met anderen, omdat jullie bijvoorbeeld eenzelfde cijferreeks hebben.

4. Controleer je lot altijd even

Welk lot heb jij? Controleer dit altijd goed. Je zult niet de eerste zijn die een prijs misloopt, doordat je er niet aan gedacht hebt om goed jouw lot te controleren. Na een bepaalde tijd verloopt een prijs. Dit is afhankelijk van de loterij waar je meedoet. Controleer dan ook altijd je lot!

5. Bepaal je strategie

Kies voor een vaste strategie. Heb je bijvoorbeeld de voorkeur voor een bepaalde cijfercombinatie, dan kun je ervoor kiezen om deze te blijven nemen. Geduld is een schone zaak, ook in de lotto.

Online meespelen met internationale loterijen

Heb jij bepaald hoe jij je winkansen gaat verhogen? Speel dan nu mee met een van de grote internationale loterijen. Via TheLotter kun jij heel eenvoudig online je loten kopen. Je kunt daarbij kiezen uit beroemde loterijen, zoals het Powerball en EuroMillions. Wacht niet langer en koop jouw loten gewoon online. Ze worden veilig voor je bewaard in een kluis en het team van TheLotter houdt de trekkingen voor je in de gaten!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie