Ouder echtpaar dacht dat jackpot-bericht een scam was

Een echtpaar uit Noord-Ierland won bijna 115 miljoen euro in de loterij, maar het kostte wat moeite om daar echt van overtuigd te raken. Ze geloofden in eerste instantie dat het bericht een scam was en zelfs nadat ze de nummers een aantal keer gecontroleerd hadden, waren ze nog achterdochtig.

U heeft de jackpot gewonnen!

Tegenwoordig krijgen we zoveel scam-berichten dat we de jackpot hebben gewonnen, dat we niet eens meer meteen kunnen geloven dat het echt waar is, zo lijkt het. Een Noord-Iers echtpaar ontving het bericht dat ze bijna 115 miljoen euro hadden gewonnen in de loterij waarin zij meespeelden, maar toch geloofden ze het bericht niet. Frances en Patrick Connolly dachten dat het, net als anders, scam was! Het echtpaar won de EuroMillions Jackpot en ontving daar bericht van. Patrick ging daarna meteen naar de website van de trekking en controleerde de winnende nummers. Nog steeds was het echtpaar nog niet overtuigd. Patrick keek dus naar een tweede website om ook daar de winnende cijfers te bekijken. Ook die waren hetzelfde. Toch dacht het stel nog steeds hetzelfde: ‘Dit moet wel een beetje oplichterij zijn.’. En daarom werd er nog een derde website bekeken om het verhaal echt goed te controleren. Op die website werden eveneens dezelfde winnende nummers weergegeven. Zelfs dat bleek echter niet genoeg. Er was een officiële e-mail van de loterij zelf nodig voor het echtpaar echt geloofde dat het waar was dat zij die enorme geldprijs gewonnen hadden. Nadat het stel eindelijk overtuigd was van hun prijs, zette Frances eerst een kopje thee voordat ze besloten wat ze met de enorme geldprijs gingen doen. Daarna besloten ze om het geld te delen met 50 mensen, zowel familieleden als goede vrienden. Frances zei dat ze ernaar uitkeek om hun gezichten te zien en hen te vragen wat ze graag zouden hebben of doen. Het echtpaar krijgt ook begeleiding van de Nationale Loterij van Noord-Ierland. Een dergelijke geldprijs is tenslotte een verandering voor het leven en daar is goed juridisch en financieel advies bij nodig, maar ook ondersteuning in die bijzondere eerste periode na de winst.

Zou jij het geloven?

Wanneer jij een bericht krijgt dat je de loterij gewonnen hebt, zou jij het dan geloven? Natuurlijk moet je om kans te maken wel eerst meespelen. Je kunt je loten nu gewoon online aanschaffen via TheLotter. Je kunt dan meespelen in diverse grote internationale loterijen. Ook EuroMillions behoort tot de mogelijkheden. Of kies jij toch voor MegaMillions? Schaf je loten nu online aan en maak kans!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie