Nieuwe Nederlandse loterij keert geen geldprijzen uit

Al zo’n dertig jaar was er geen nieuwe loterij meer verschenen in Nederland, maar dit jaar was het toch weer zo ver. Een nieuw spel deed zijn intrede, maar geldprijzen worden niet uitgekeerd. Deze loterij heeft namelijk een andere insteek. Geldprijzen vallen helemaal niet te winnen; alles draait om belevenissen.

Een loterij waar je belevenissen kunt winnen

De nieuwe loterij heeft Raffld en presenteert zich als ‘experience loterij’. Geld valt er niet te winnen, maar bijzondere avonturen wel. De loterij heeft vooral de millennials als doelgroep. Deze jongeren van ongeveer 20 tot 35 jaar schijnen voor ervaringen te gaan in plaats van voor geldprijzen. Het zijn met name de unieke ervaringen die in de prijzenpot zitten, zoals een ritje op een kameel, een ballonvaart in een ver land, walvissen spotten op Tenerife, et cetera. Bovendien worden via deze loterij ook nog eens goede doelen gesteund. De helft van de kostprijs van de loten gaat naar een goed doel. Je kunt als deelnemer zelf kiezen welk goed doel dat is. De reden dat de loterij op deze manier te werk gaat, is een onderzoek. Millennials zouden sparen namelijk helemaal niet belangrijk vinden en liever voor een weliswaar kortdurende maar tegelijkertijd ook onvergetelijke ervaring gaan. Is dat echter wel waar? 85% van de deelnemers aan het onderzoek gaf aan vooral gelukkig te worden van een leven dat rijk aan ervaringen is. Maar ervaringen kosten nu eenmaal vaak geld, vooral wanneer je aan reizen denkt. Ga je dan voor een eenmalige ervaring via deze bijzondere loterij of ga je dan voor de jackpot van een grote internationale loterij, waar je veel meer van zulke ervaringen mee zou kunnen bekostigen? Natuurlijk is er dan veel te zeggen voor een loterij die wel geldprijzen uitkeert. Zo kun je bovendien niet alleen dromen op de korte termijn, maar ook dromen op de lange termijn realiseren. Denk bijvoorbeeld maar aan dat mooie huis op die toplocatie, waar jij stiekem al jaren van droomde.

Ga jij voor het grote geld?

Waarom zou je echter genoegen nemen met een bepaalde ervaring als je een jackpot kunt winnen waarmee jij alles kunt doen waar jij ooit van gedroomd hebt? Via TheLotter kun je eenvoudig meedoen met grote internationale loterijen. Speel bijvoorbeeld mee met Mega Millions of met EuroJackpot. Bij al deze loterijen ga jij niet voor ervaringen, maar voor echte geldprijzen. Wat ga jij daar allemaal mee doen?

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie