Miljonair op je achttiende jaar!

De loterij is zowel bij jongeren als bij ouderen razend populair. Natuurlijk kun je op elke leeftijd een gigantische prijs in de wacht slepen. En op het moment dat je de loterij wint, dan wordt jouw leven echt heel wat makkelijker. Met een jackpot van een internationale loterij kun jij allerlei geweldige dromen waarmaken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan dat huis waar je altijd al had willen wonen of die auto waar je het liefst elke dag in zou willen rijden.

£7 miljoen na je examens

De 18-jarige Ianthe Fullagar uit het plaatsje Cumbria in Engeland geloofde haar ogen niet toen ze ontdekte dat zij het winnende lot in bezit had. Zij speelde in 2008 mee met EuroMillions en de jackpot bedroeg meer dan £7 miljoen. Ze had pas net examens gedaan en verdiende slechts 4,75 pond per uur bij het baantje als serveerster dat ze op dat moment had. De jackpot van EuroMillions was dan ook zeker welkom. Ianthe ging zo uit haar dak toen ze ontdekte dat zij gewonnen had, dat haar hond er niets meer van begreep en haar van opwinding in haar achterwerk beet. Het 18-jarige meisje had geen idee waar ze het lot veilig kon bewaren en besloot uiteindelijk om het in haar bh te verstoppen. Dat bleek in ieder geval een veilige plaats te zijn, want een aantal uur later eiste ze haar prijs op met haar lot. Het meisje bleef echter wel bij de plannen die ze al voor het winnen van de jackpot had. Ze wilde een gewone student zijn en lekker haar favoriete gerechtje blijven eten: toast met witte bonen in tomatensaus. Een deel van het bedrag zette ze ook opzij voor het gezin waarin ze opgroeide, zodat haar moeder bijvoorbeeld kon stoppen met werken en er volledig voor Ianthe en haar broers en zusjes zijn. Zo is het dus om miljonair op je 18e te zijn!

Speel ook mee

Wil jij ook een kans wagen om miljonair te worden? Speel mee met een van de internationale loterijen en wie weet win jij de jackpot wel! Je kunt eenvoudig loten kopen via TheLotter en daardoor meedoen aan allerlei grote loterijen. Natuurlijk ook aan EuroMillions. Of je nu jong bent of oud, iedereen maakt evenveel kans en iedereen droomt graag van een zorgeloos leventje op financieel gebied. Aarzel dan ook niet en koop jouw loten vandaag nog online!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie