Miljonair gezocht: heb jij je prijs wel opgeeist?

Wist jij dat het regelmatig voorkomt dat een prijs niet wordt opgeëist? Dat een winnaar van de loterij de trekking heeft gemist en niet in de gaten heeft dat hij de jackpot heeft gewonnen? Of dat de winnaar het lot helemaal is kwijtgeraakt en zelfs niet eens doorheeft dat hij het winnende lot had gekocht? Het is dan ook altijd zaak om jouw lot niet kwijt te raken.

De Amsterdamse miljonair

Eind 2017 kwam het nog volop in het nieuws: ‘Kersverse Amsterdamse miljonair gezocht’. De jackpot van de Staatsloterij was gevallen op een lot dat in Amsterdam was gekocht. Er viel maar liefst een miljoen op, maar de winnaar meldde zich niet. Na de diverse krantenberichten bleek er echter toch iemand te zijn die het lot nog in handen had. Over de identiteit van de winnaar werd weinig bekendgemaakt, maar dat is ook niet nodig, iedereen weet dat hij dolgelukkig is met zijn prijs. De verkoper van het lot sprak zich wel uit. Hij was in een juichende stemming. Het is natuurlijk een uitstekende reclame voor zijn sigarenzaak in Bos en Lemmer. Er zijn al eerder prijzen gevallen op de loten die deze man verkocht heeft. Hij vindt het dan ook ‘grandioos’ dat er nu zelfs een miljoen gewonnen is via een lot uit zijn zaak.

Volg jij elke trekking?

Wanneer jij een lot koopt, dan denk je misschien: ‘Nu goed het moment van de trekking in de gaten houden.’ Als het moment dan echter daar is, dan wil dat nog wel eens mislopen, omdat je andere zaken op je agenda hebt staan of omdat je het simpelweg vergeten bent. Het is echter wel belangrijk dat je een prijs op tijd opeist. Na een bepaalde periode verlopen loten namelijk. Dit verschilt per loterij, maar het gaat meestal om een periode van zes maanden.

Ga op safe en koop je loten online

Bij TheLotter hoef jij het moment van de trekking niet in de gaten te houden. Er wordt gewoon contact met je opgenomen op het moment dat blijkt dat jouw lot of een van jouw loten winnend is. Zo loop je nooit een prijs mis. Bovendien worden de loten altijd veilig bewaard in een kluis, waardoor je ook nooit bang hoeft te zijn dat jouw lot kwijtraakt. Via TheLotter kun je meespelen met enkele grote internationale loterijen, zoals EuroMillions en US Powerball. Schaf jouw loten nu aan en wie weet ben jij binnenkort ook miljonair!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie