Megajackpot EuroMillions gewonnen door 6 zussen

Onlangs werd er weer een grote EuroMillions-jackpot gewonnen en dit keer viel die in Ierland. Al vrij snel bleek dat het om de grootste jackpot in de geschiedenis van het land ging. Verder kwam naar voren dat 6 zussen de gelukkige winnaars zijn.

Hoe 6 zussen de loterij wonnen

De Ierse nationale loterij heeft bevestigd dat de eigenaar van het lot contact met hen heeft opgenomen om de grootste loterijwinst in de Ierse geschiedenis te claimen. De winnende nummers waren 1, 8, 18, 19 en 39. Verder waren er uiteraard nog twee Lucky Stars, namelijk 7 en 9. Het blijkt om een familiepool te gaan, waardoor 6 zussen samen de loterij wonnen.

Het was een traditie om met zijn allen met de loterij mee te spelen. Dat begon al vroeg. De 6 vrouwen kwamen elke zondag bij hun moeder thuis en speelden dan in een pool mee met de loterij. Hun moeder overleed helaas ongeveer een jaar geleden, maar de lotto-traditie werd niet verbroken en de vrouwen bleven elke zondag bij elkaar komen. De vrouwen komen uit een relatief kleine gemeenschap in Ierland, waardoor de opwinding daar groot is. De winkel die het winnende EuroMillions-ticket verkoopt, ontvangt een bedrag van € 25.000, dus de eigenaren zijn dolblij. Bovendien heeft de hele omgeving het er momenteel over en is iedereen opgewonden dat de prijs in hun buurt gevallen is. De lotto heeft al bevestigd dat het winnende ticket verkocht werd in het plaatsje Naul, dus de winkel viert al uitgebreid feest. De eigenaar is er dolgelukkig mee.

Ierland viel al eerder in de prijzen dit jaar. In januari was er ook al een stel in Noord-Ierland dat de jackpot van € 127 miljoen won. Het is echter pas het 14de winnende lot in Ierland van EuroMillions vanaf 2004, het jaar waarin het land deel mocht gaan nemen aan de loterij.

Speel jij al mee met EuroMillions?

Wist je dat jij heel gemakkelijk mee kunt spelen met EuroMillions? Je kunt je loten vandaag de dag gewoon online kopen via TheLotter. Makkelijk, en je hoeft ook niet bang te zijn dat je het lot kwijtraakt. Natuurlijk kun je bij TheLotter ook gemakkelijk loten kopen van andere internationale loterijen. Wat dacht je van SuperEnaLotto? Deze Italiaanse loterij staat eveneens bekend om haar gigantische jackpot-prijzen. Elke dinsdag, donderdag en zaterdag vindt er een trekking plaats. Wacht daarom niet te lang en koop je loten nu online!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie