Mega Millions jackpot stijgt door naar $868 miljoen

De spanning loopt steeds verder op in de Amerikaanse loterij Mega Millions. Afgelopen dinsdagtrekking (16/10) waren de winnende nummers wederom geen match met de verkochte loten bij de deelnemende spelers. De jackpot in Mega Millions bedraagt inmiddels na gisteravond een recordbedrag van maar liefst $868 miljoen! Een letterlijke recordhoogte in de Mega Millions. Win jij de hoofdprijs en heb jij straks zo’n 868 miljoen euro op je bankrekening staan? De eerstvolgende trekking voor dit MEGA bedrag vindt op vrijdagavond plaats.

Ongekende recordhoogte in Mega Millions

De jackpot van Mega Millions heeft sinds de trekking van gisteravond een hoogtepunt bereikt met een recordbedrag van 868 miljoen dollar als jackpot. De winnende nummers in Mega Millions van afgelopen dinsdag (16/10) waren: 3-45-49-61-69 en Mega Ball 9. Echter wist niemand van de deelnemende spelers deze cijfercombinatie te kraken, waardoor het gigantische geldbedrag door steeg naar recordhoogte.

Het hoogste bedrag dat in de Mega Millions ooit werd uitgekeerd lag voorheen op $ 656 miljoen. Deze viel al in het jaar 2012 en werd daarbij verdeeld onder 3 winnaars. Na de afgelopen dinsdagavondtrekking is het vorige recordbedrag van 656 miljoen dollar ruim overschreden en heeft het jackpotbedrag een slordige 200 miljoen eraan toegevoegd. Bij de laatste keer dat de jackpot werd uitgekeerd, stond de jackpot ook al op $ 534 miljoen. De prijs viel toen op een groepje bankmedewerkers van de Amerikaanse bank Wells Fargo. Zij deden als team mee met Mega Millions. Op die manier maak je meer kans om te winnen en met een grote jackpot als deze is er ook voldoende om te delen.

Mega Millions is een van de bekendste Amerikaanse loterijen. De jackpot start altijd met $ 40 miljoen en groeit net zolang door tot de jackpot valt. In eerste instantie heette de loterij ‘Big Game’. Wist je dat Mega Millions al vanaf 1996 bestaat? Mega Millions gebruikt witte ballen en een ‘Mega Ball’. Voor de witte ballen wordt 5/75 gebruikt en voor de Mega Ball 1/15.

Je winkansen bij Mega Millions

Mega Millions wordt in 44 staten gehouden, maar via TheLotter is de loterij internationaal bereikbaar. Ook jij kunt hier dus gemakkelijk aan deelnemen door jouw loten online te kopen. De kans om een prijs in deze loterij te winnen is 1 op 24, waardoor de Amerikanen vrijwel allemaal graag van de partij zijn. De kans op de jackpot ligt natuurlijk wat lager. Er zijn een aantal getallen waarmee je statistisch gezien meer kans maakt om de loterij te winnen? Nieuwsgierig welke getallen dit zijn? Denk daarbij aan 1, 42, 1, 17, 28 en 58. Voor de Mega Ball werd het getal 22 in het verleden relatief vaak getrokken.

Speel mee en maak kans

Wil jij ook kans maken op die mega jackpot en meespelen om het recordbedrag van $868 miljoen dollar in de Mega Millions? Je speelt eenvoudig online mee! Koop simpel jouw loten online via TheLotter en je speelt vervolgens vanuit huis mee. TheLotter koopt jouw gewenste loten met cijfercombinatie bij een Amerikaanse kiosk, scant het lot of meerdere loten in voor de deelnemende speler en bewaard deze loten vervolgens tot aan de trekking veilig in een kluis. Zo kan er tussentijds niets met jouw gekochte loten gebeuren! Win je vervolgens een mooie prijs? TheLotter laat het je direct weten en neemt contact met je op!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie