Mega Millions Jackpot staat op $493 MILJOEN!

De Amerikaanse loterij Mega Millions staat sinds de laatste trekking op een ongekend hoge jackpot van maar liefst $ 493 MILJOEN! Dat komt omgerekend zo neer op een slordige 420.000.000 Euro. De Mega Millions bereikt met dit bedrag de op vier na grootste Mega Millions-jackpot aller tijden. De volgende Mega Millions-trekking vindt plaats op dinsdagavond om 11:00 uur Eastern Time. Je hebt dus nog even tijd om mee te spelen voor deze fantastische HOGE-jackpot. Speel jij mee voor dit gigantische geldbedrag?

Maak kans op 493 miljoen dollar in Mega Millions

Wil jij meespelen en kans maken op deze megajackpot in de Amerikaanse Mega Millions? Dat kan! Je speelt tegenwoordig namelijk eenvoudig online mee met fysieke loten. Via de website theLotter koop je eenvoudig jouw eigen persoonlijke ticket(s) met de gewenste nummers en speel je op deze manier binnen mum van tijd mee! TheLotter fungeert als het ware als tussen partner en koopt fysiek bij een van de officiële loterij kantoren jouw loten. De gekochte loten worden vervolgens ingescand waardoor je zelf de beschikking hebt hierover. Je hoeft dus niet meer speciaal een vliegticket te boeken richting Amerika, want je speelt op deze manier eenvoudig ‘online’ mee in deze populaire Amerikaanse loterij.

Ben jij de gelukkige winnaar in de Amerikaanse Mega Millions? Het internetbedrijf theLotter neemt vervolgens meteen contact met je op om het gewonnen prijzengeld snel te innen waardoor het daardoor zo snel mogelijk op je privérekening staat!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie