Mega Millions Jackpot op 421 miljoen dollar!

De Amerikaanse Mega Millions loterij blijft maar stijgen en stijgen en heeft een waanzinnige Jackpot van maar liefst 421.000.000 dollar bereikt. En dat na al het Powerball geweld van de afgelopen tijden waarbij eveneens ongekende hoogtes met bijna een half miljard dollar werd bereikt. De spanning neemt langzamerhand steeds meer toe in de tweede grootste Mega Millions loterij en steeds meer spelers lopen warm voor dit onwijs hoge geldbedrag!

Bereikt Mega Millions een nieuw record?

Het laatste record in de Mega Millions stamt uit 2012. De Amerikaanse Mega Millions loterij bereikte destijds een recordbedrag van $656.000.000 miljoen. Dit was toen het grootste jackpot bedrag ooit dat viel in een loterij. Vier jaar later deed de andere en grootste Amerikaanse loterij, Powerball er nog een flink schepje bovenop en werd een mega-recordbedrag van $1.58 biljoen als jackpot uitgekeerd. Dit recordbedrag staat nog altijd en met het bereiken van een opnieuw hoog jackpot bedrag in de Mega Millions kijken spelers stiekem rijkhalzend uit naar een nieuw te behalen record als jackpot. Het meespelen om zo’n hoog geldbedrag maakt de Mega Millions loterij dan ook extra populair. Een mega-jackpot van 421 miljoen dollar lonkt en geeft deelnemers extra reden tot meespelen om een kansje te maken!
 

Meespelen met Mega Millions? Ontvang hier korting op loten!

Kans maken op de Mega Millions Jackpot?

Wil je kans maken op het winnen van dit fantastische jackpot geldbedrag? Van over de hele wereld speel je tegenwoordig eenvoudig mee. Via website TheLotter koop je simpel en betrouwbaar online loten. TheLotter fungeert als tussenpartij en schaft de gewenste loten bij officiële ticket-service punten in Amerika voor je aan. Het gekochte ticket wordt vervolgens geheel transparant ingescand, gedeeld met jou als klant en tot aan de loterij-trekking veilig bewaard in een kluis. Zo weet je zeker dat jou niets overkomt met het gekochte lot of loten. Win je vervolgens? TheLotter neemt per direct contact met je op zodat jij je prijs kunt claimen!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie