WOW! Mega Millions bereikt jackpot van $502 miljoen!

Je leest het goed! De jackpot in de Amerikaanse Mega Millions blijft maar stijgen en bereikt hoogtes van maar liefst 502 miljoen dollar. Dat is meer dan een half miljard dollar waar deelnemers met Mega Millions loten kans op kunnen maken. Het hoge winbedrag is dan ook spectaculair en uniek, want het is pas de vierde keer dat de Mega Millions een dermate hoge jackpot wist te bereiken. Lees snel verder voor actuele informatie over de aanstaande trekking in Mega Millions!

De trekking van afgelopen dinsdagavond

Afgelopen dinsdagavond was de Mega Millions trekking om het gigantische jackpotbedrag van 458 miljoen dollar. Nadat geen enkel lot de overeenkomstige cijfers met alle zes getrokken getallen had, sprong het jackpot bedrag vervolgens omhoog naar $ 502 miljoen. Op dinsdagavond werd de trekking als volgt: de witte ballen 7, 25, 43, 56 en 59 + de gouden Mega-bal 13.

Behaalt Mega Millions nieuwe jackpot records?

Tussen de twee grote Amerikaanse jackpot loterijen Powerball en Mega Millions is de $ 502 miljoen jackpot van aanstaande vrijdag de tiende grootste prijs die ooit in de Verenigde Staten is aangeboden. En het is pas de vierde keer in de geschiedenis van Mega Millions loterij dat de jackpot meer dan $ 500 miljoen heeft gekost; de laatste keer was in juli 2016 toen een enkeltje in Indiana een prijs van $ 536 miljoen won.

De Powerball loterij houdt tot dusver het wereldrecord met een jackpot van $ 1.586 miljard. Deze jackpot werd gewonnen op 13 januari 2016. Het jackpot record van Mega Millions is $ 656 miljoen en werd gewonnen op 30 maart 2012. Bizar details: dit was precies zes jaar geleden aanstaande vrijdag.
 

15% KORTING? Koop hier jouw online loten voor MEGA MILLIONS!

Ook meespelen met Mega Millions?

Wil jij ook meespelen met Mega Millions en daarmee aanstaande vrijdag 30 maart kans maken op meer dan een half miljard dollar? Dat kan! Je speelt tegenwoordig eenvoudig wereldwijd mee via loten-website TheLotter. Je ontvangt via onze website Loten.com tevens een aantrekkelijke 15% korting bij aanschaf van online loten voor Mega Millions bij TheLotter!

TheLotter is een website die fungeert als tussenpartner en loterij loten koopt bij officiële verkooppunten. TheLotter opereert voor tientallen verschillende populaire loterijen wereldwijd en heeft meerdere grote winnaars voortgebracht. TheLotter staat voor een veilig beleid en bewaard de gekochte loterij loten altijd tot de betreffende trekking veilig in een kluis. Uiteraard ontvang je tussentijds eerst een scan met jouw gekochte loten. Zo weet je zeker dat er niets met jouw gekochte loterij loten kan gebeuren en je ten alle tijdens veilig meespeelt met de eerstvolgende trekking in Mega Millions!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie