Meer vrienden na winnen loterij

Wist je dat je in Amerika bij bepaalde loterijen verplicht wordt om je naam bekend te laten maken wanneer je de loterij wint? Dit is ook het geval bij het bekende US Powerball. Een ieder kan dus met naam en toenaam zien wie een immens hoge jackpot van miljoenen dollars heeft gewonnen. En je begrijpt natuurlijk wat dit voor gevolgen heeft. Je hebt direct een stuk meer vrienden als winnaar van een loterij!

Een half miljard dollar missen door anoniem te blijven

Een Amerikaanse vrouw was het niet eens met het systeem om de naam van de winnaar verplicht bekend te maken. Pas bij het inwisselen van haar lot kwam ze erachter dat ze aan de hele wereld bekend moest gaan maken dat ze een half miljard dollar op haar bankrekening had staan om het geld ook daadwerkelijk te ontvangen.

De vrouw tekende bezwaar aan en nam een advocaat in de arm. Ze onderbouwt haar standpunt op diverse manieren. Zo geeft ze aan dat ze zich op een normale manier wil blijven bewegen in haar sociale kringen, net zoals ze altijd gewend is geweest. Verder vindt ze anonimiteit belangrijk voor haar eigen veiligheid. Want, geeft ze aan, in het verleden zijn er zelfs loterijwinnaars aangevallen of vermoord vanwege hun prijs.

Hoe is dat in Nederland?

In Nederland heb je niet de plicht om je naam bekend te laten maken wanneer je de loterij wint. Natuurlijk verandert je leven in hoge mate wanneer je bankrekening ineens overloopt. Daarom zorgt een goede loterij ook altijd voor de nodige informatie. Zo kun je er als loterijwinnaar beter mee omgaan dat je ineens een megabedrag op je rekening hebt staan, zowel voor jezelf als voor je omgeving. Dat is namelijk iets wat je niet moet onderschatten. Ruud van der Geest uit Den Haag won in 2017 ook een groot bedrag met een loterij. Ineens kreeg hij berichten van mensen van wie hij al jaren niets meer gehoord had. Wie de loterij wint, heeft ineens meer vrienden. Het is dus zeker zaak om hier op een verstandige manier mee om te gaan. Ruud van der Geest loste het op door alleen zijn naaste familie en vrienden wat extra’s te geven.

Speel jij al mee met loten?

Diep in zijn hart droomt iedereen er toch van om de loterij te winnen? Koop jouw loten nu online via TheLotter en maak kans op een grote jackpot uit een van de internationale loterijen. Je kunt bijvoorbeeld meespelen in de grote loterij Mega Millions, maar ook de Spaanse kerstloterij El Gordo komt er weer aan. Wacht niet te lang en schaf jouw loten vandaag nog online aan om kans te maken!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie