Man berekent hoe je de loterij kunt winnen

Een Chinese man heeft er zijn levensdoel van gemaakt om te berekenen hoe je de loterij wint. Hij zegde zijn werk op en besloot zelfs van zijn woning af te zien om zich volledig op zijn doel te kunnen concentreren. Hij wil absoluut degene zijn die erin slaagt om te berekenen hoe je de loterij nu kunt winnen.

Overtuigd van succes

Wang Chengzhou is overtuigd van zijn succes. De man is inmiddels bijna 50 jaar oud en hij is ervan verzekerd dat hij de code een keer zal kraken. De vraag is alleen wanneer dat zal zijn. Inmiddels heeft hij zich al tien jaar beziggehouden met zijn missie. Hij leeft niet langer in een woonhuis, maar onder een brug. Zijn notities houdt hij angstvallig verborgen voor voorbijgangers en nieuwsgierige journalisten. Niemand mag bekijken wat hij opgeschreven heeft, omdat hij bang is dat een deel van zijn geheim uitlekt en iemand anders straks met de eer gaat strijken. Hij is namelijk wel van plan om er iets mee te doen, als hij uiteindelijk door heeft wat je moet doen om de loterij te winnen. Hij wil de wetenschap niet voor zichzelf houden, maar die delen met de rest van de wereld. Als Chengzhou de code gekraakt heeft, dan gaat hij er een aantal boeken over schrijven. Op dit moment denkt hij aan een reeks van vier delen, waarin hij zijn geheime berekeningen uit de doeken gaat doen.

Wiskundigen achten de kans klein

Hoewel Chengzhou zelf ervan overtuigd is dat hij uiteindelijk de berekening compleet zal maken, hebben wiskundigen er een hard hoofd in. Zij geven aan dat de combinaties zo willekeurig gekozen worden, dat het bijna niet mogelijk is om die uit te rekenen. Willekeur gaat dan boven berekening. Mocht het hem echter wel lukken, dan kunnen we zeker verwachten dat zijn boeken internationaal in de boekhandels zullen verschijnen.

Heb jij de code al gekraakt?

Ben jij Chengzhou voor en kraak jij de code voor de winnende combinatie bij loterijen? Koop dan nu jouw loten online via TheLotter. Zo kun je meespelen met grote internationale loterijen, zoals Mega Millions en SuperEnaLotto. Jouw loten worden dan veilig in de kluis bewaard tot het moment van de trekking. Als blijkt dat jouw berekening goed was en jij in de prijzen valt, dan neemt TheLotter meteen contact met jou op. Wacht dan ook niet langer en kies de loten met jouw code.

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie