Lottosend

Lottosend
Koop online loten bijlottosend.com
ACTIE
Korting via ons:PROFITEER: Ontvang een gratis lot bij Lottosend

Meespelen met loterij loten via Lottosend

Je droomt vast weleens weg wanneer je leest dat er ergens ter wereld een loterijwinnaar met een miljoenenjackpot vandoor is gegaan. Want wat als het jou zou overkomen? Het kan zomaar gebeuren. Met jouw lot maak je namelijk evenveel kans als al die andere spelers die meedoen aan ‘s werelds grootste loterijen. Het gevoel van spanning dat elke trekking met zich meebrengt, zorgt ervoor dat er een levendige markt is ontstaan voor loten van bijvoorbeeld EuroMillions, Powerball, Super Lotto Plus en natuurlijk El Gordo. En er zijn steeds meer bedrijven die optreden als tussenpartij waardoor je ook als buitenlander mee kunt spelen met loterijen in Amerika, Australië en ga zo maar door. Lottosend is er daar één van. Maar kan dit bedrijf de concurrentie met grote namen als theLotter wel aan? Ontdek het zelf!

Loten kopen via Lottosend

Lottosend maakt het mogelijk om met officiële loten mee te spelen met de loterij van jouw keuze. Je hoeft namelijk geen inwoner van Amerika of Australië te zijn om mee te dingen naar de jackpot van Mega Millions of OZ Lotto. De enige restrictie die er is, is dat de loten alleen in het organiserende land verkocht mogen worden. Lottosend lost dit op exact dezelfde manier op als bijvoorbeeld theLotter dit doet, namelijk via medewerkers die over de hele wereld verspreid zitten. Jouw enige taak is om je geluksgetallen (of andere cijfers natuurlijk) in te vullen op het formulier, en de rest wordt voor je geregeld. Lottosend zorgt dat er medewerkers naar een verkooppunt gaan om namens jou een lot te kopen. Als bewijs wordt het lot ingescand en in je account geüpload. Op deze manier kun je altijd terugvinden met welke getallen je ook alweer meespeelt.
 


” Speel mee bij Lottosend en krijg een gratis lot! “


Meespelen met de 12 grootste loterijen van de wereld

De ene loterij is populairder dan de andere. Zo heb je waarschijnlijk wel gehoord van Amerikaanse loterijen als Powerball en Mega Millions. Namen als Ontario 49 (Canada) en de Braziliaanse Quina zijn buiten de eigen landsgrenzen dan weer een stuk minder bekend. Lottosend kiest ervoor om alleen loten van de allerbekendste en allergrootste loterijen in het aanbod op te nemen. Hierdoor bestaat het totale rijtje uit maar 12 verschillende spellen. Via Lottosend kun je loten kopen voor:

 • EuroMillions (pan-Europees)
 • Powerball (Amerika)
 • SuperEnalotto (Italië)
 • Mega Millions (Amerika)
 • Eurojackpot (pan-Europees)
 • Super Lotto Plus (de Amerikaanse staat Californië)
 • El Gordo (Spanje)
 • Powerball (Australië)
 • Saturday Lotto (Australië)
 • OZ Lotto (Australië)
 • Wednesday Lotto (Australië)
 • Monday Lotto (Australië)

Het aanbod is misschien niet zo groot als bij theLotter, maar Lottosend pakt het dan wel weer heel professioneel aan. Opvallend is bijvoorbeeld de uitgebreide uitleg bij elk spel. In principe werken de loterijen allemaal volgens dezelfde basisregels, al zijn er wel degelijk grote verschillen. Lottosend legt duidelijk uit hoe je elk spel moet spelen en wat de achtergrond van de betreffende loterij is. Ook vragen als ‘wanneer is de trekking?’, ‘hoe hoog is de minimale en maximale jackpot?’ en ‘wat zijn de winkansen?’ worden bij elke loterij beantwoord. Bij sommige loterijen geeft Lottosend zelfs inzicht in hoe het werkt met de kansspelbelasting en wat er gebeurt als je de jackpot wint. En wat dacht je van de tips om je winkansen te vergroten?

Met dit soort heldere informatie heeft zelfs de meest ervaren speler geen voorsprong meer op andere loterijliefhebbers. Iedereen kan het spel vooraf namelijk goed leren kennen zodat de kansen echt gelijk zijn. Bovendien helpt deze uitleg van Lottosend je om een keuze tussen de loterijen te maken. Ga je voor een loterij met een hoge jackpot? Of vind je het juist belangrijker dat je met slechts één of twee getallen goed al prijs hebt? Door de grote variatie merk je ook meteen dat deze 12 loterijen toch behoorlijk veel verschillende opties bieden. En meer loterijen in het aanbod maakt de keuze alleen maar complexer.

Voel je welkom met de Lottosend bonus

Als je graag meespeelt met een loterij dan doe je dat misschien om de spanning. Maar wees eerlijk… de hoofdreden is waarschijnlijk toch dat je met dit simpele spel behoorlijk grote geldbedragen kunt winnen. Veel spelers zijn dan ook zeker gevoelig voor de mooie bonussen waarmee Lottosend komt.

Welkomstbonussen zijn in de gokwereld heel normaal. Dus waarom zou je dit concept niet gebruiken bij loterijdiensten? Lottosend verwelkomt elke speler die een eerste storting doet met een mooie bonus. De hoogte van de bonus hangt af van het bedrag dat je in je account stort. Via welke constructie dat precies gaat, verschilt bij Lottosend nogal eens. Zo profiteer je misschien wel van een 100% stortingsbonus met een maximale waarde van $30. Maar er zijn ook bonusdeals waarbij je bij stortingen tot $50 een bedrag van $5 cadeau krijgt. Een storting tot $100 levert dan $15 op, en bij bedragen tot $150 ontvang je een bonus van $30. Kijk altijd goed na welke bonus Lottosend je precies aanbiedt en welke voorwaarden er gelden. Op deze manier weet je zeker dat je kennismaking met de loterijdienst naar wens verloopt.

Een betrouwbare loterijdienst met een Nederlandstalige website

De afgelopen jaren heeft Lottosend hard gewerkt om een goede website neer te zetten. En het resultaat mag er zeker zijn. Wat allereerst opvalt is dat Lottosend de website aanbiedt in veel verschillende talen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf zit in Slowakije, waardoor deze taal natuurlijk een prominente plaats inneemt in de lijst. Maar ook in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en zelfs in het Nederlands is de website van Lottosend gewoon beschikbaar.

Als je eenmaal de juiste taal hebt geselecteerd, kun je gemakkelijk de weg vinden op lottosend.com. Zo kun je bijvoorbeeld meteen al doorklikken naar enkele van de populairste loterijen. Op de homepage zie je zelfs staan hoe lang je nog hebt tot de volgende trekking én hoe hoog de jackpot op dat moment is. Uiteindelijk is dit toch de informatie waarop veel spelers hun keuze baseren. Leuk is ook dat alle recente lottowinnaars een plekje krijgen op de actuele erelijst die op de homepage staat. Wie weet zie jij jouw naam hier nog eens terug.

De website van Lottosend zit logisch in elkaar en werkt gewoon prima. En wat misschien nog wel belangrijker is: alles is goed beveiligd zodat je privacy is gewaarborgd en je probleemloos geld in je account kunt storten. Dat is alvast een fijn gevoel voor als je besluit om met Lottosend in zee te gaan.


Vul je saldo aan om loten te kopen

Loten kopen doe je bij Lottosend nooit rechtstreeks via je bankrekening. Je moet altijd eerst geld in je account storten, waarna je dit saldo weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van Powerball, Eurojackpot of Mega Millions loten. Qua betaalmethodes heb je genoeg opties om uit te kiezen. Populair zijn bijvoorbeeld betalingen via creditcard (VISA en MasterCard) en e-wallets als Skrill en Neteller. Daarnaast kun je gebruikmaken van traditionele bankoverschrijving.

Hoewel op de website van Lottosend bijna alles in Amerikaanse dollars staat vermeld, is het gewoon mogelijk om in euro’s te betalen. De loterijdienst zet namelijk echt in op een brede markt. Fijn is ook dat de betalingen doorgaans onmiddelijk verwerkt worden. Hierdoor kun je meteen aan de slag met het invullen van je lottoformulier.

Contact met de klantenservice

Lottosend heeft alles wat je nodig hebt om onbezorgd mee te spelen met loterijen. Maar soms loop je toch tegen problemen aan. Gelukkig kun je dan gewoon terecht bij de professionele klantenservice. De medewerkers zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en live chat. Daarnaast is de FAQ-pagina behoorlijk uitgebreid. De meeste algemene vragen worden hier direct al beantwoord.

Is meespelen via Lottosend een aanrader?

Het is natuurlijk heel aantrekkelijk om Lottosend te vergelijken met grote concurrenten als theLotter. Toch is dat misschien niet helemaal eerlijk. TheLotter.com is veel grootser opgezet waardoor Lottosend enigszins in het niet valt. Kijk alleen al naar het aantal loterijen waaraan je mee kunt doen. Bij Lottosend zijn dit er 12, terwijl theLotter meer dan 50 verschillende loterijen aanbiedt. Lottosend is veel kleinschaliger en eigenlijk is dat ook de charme van dit bedrijf. Je kunt zelfs zeggen dat het aanbod bij Lottosend juist lekker overzichtelijk is. Alle grote en populaire loterijen zijn aanwezig, en voor de meeste gokkers is dat wel voldoende.

Je moet een loterijdienst uiteraard niet alleen beoordelen op het aanbod. Gelukkig heeft Lottosend genoeg andere dingen te bieden. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat het bedrijf met mooie welkomstbonussen werkt. Het is soms wat vaag welke bonus op dat moment precies geldt, maar uiteindelijk is elk bonusbedrag natuurlijk mooi meegenomen. Een ander pluspunt van Lottosend is dat ze er alles aan doen om alles veilig te laten verlopen. De betalingen lopen via een beveiligde verbinding en uiteraard wordt jouw lot bewaakt alsof het miljoenen waard is. En misschien is dat het ook wel. Het lot komt na het inscannen in een kluis te liggen zodat niemand er zomaar bij kan. Pas als de trekking geweest is, komt het lot tevoorschijn en wordt het geld geïnd en doorgesluisd naar jouw account. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat een percentage van de winst wordt ingehouden. Alles verloopt eerlijk en transparant waardoor Lottosend zeker een geduchte concurrent is voor grote namen zoals theLotter.

Lottosend

Lottosend is een website waar als tussenpartner loten voor populaire loterijen worden aangeboden. Lottosend biedt loten aan voor het meespelen in vrijwel iedere bekende wereldwijde loterij. De website Lottosend heeft een betrouwbare reputatie en komt transparant over! Via onze website Loten.com ontvang je bij het meespelen een extra lot gratis cadeau. Veel speelplezier!

Bekijk andere loterijen