Loterijwinnares van 23 belooft 60.000 per jaar aan toekomstige man

De 23-jarige Jane Park uit Schotland won op 17-jarige leeftijd de loterij. Na een paar mislukte relaties lijkt ze de oplossing gevonden te hebben. Ze belooft 60.000 pond per jaar aan de man van haar dromen.

Een salaris van 60.000 per jaar voor de juiste match

Jane Park won de loterij toen ze 17 jaar was. Op die leeftijd sleepte ze maar liefst 1 miljoen pond binnen met de nationale loterij. Sinds die tijd weet ze haar geld wel uit te geven. Ze geeft vooral veel uit aan auto’s, vakanties en plastische chirurgie. Tijdens haar jonge leven heeft ze al diverse relaties gehad. Zo had ze een tijd een relatie met Sam Callahan, bekend geworden als finalist bij X Factor. Jane betrapte hem er echter op dat hij vreemdging en verbrak naar aanleiding daarvan de relatie. Verder had ze ook nog een relatie met de voetballer Jordan Piggott. Ook dat werd echter geen sprookje van ‘ze leefden nog lang en gelukkig’. Nu wil Jane het dus anders aan gaan pakken. Ze looft 60.000 pond per jaar uit aan degene die de man van haar dromen zal zijn. Om dit doel te bereiken zal ze een website gaan oprichten. Daar kan de man die denkt dat hij Jane gelukkig kan maken reageren. Jane geeft aan dat ze het er wel voor over heeft om zoveel geld neer te leggen voor trouw. Echte trouw is haar namelijk veel meer waard dan geld. Bovendien is het haar idee dat haar toekomstige partner haar onder andere op etentjes kan trakteren van het geld dat ze hem jaarlijks betaalt.

Koop jouw geluksloten online

Kun je geluk dan toch kopen? Dat is zeker niet zo, hoewel Jane van het tegendeel overtuigt lijkt te zijn. Het is echter wel zo dat mensen met meer geld over het algemeen gelukkiger zijn. Misschien toch ook eens een kansje wagen in de loterij? Koop je loten dan nu online via TheLotter. Zo kun je heel eenvoudig loten kopen bij diverse bekende internationale loterijen. Speel bijvoorbeeld eens mee in het Amerikaanse Powerball of in MegaMillions, waar de laatste jaren veel recordjackpots gewonnen worden. Onlangs was MegaMillions volop in het nieuws vanwege de recordjackpot die gewonnen werd. Ben jij ook wel toe aan een beetje extra geluk? Hoewel je er je droomman of droomvrouw wellicht niet mee hoeft te kopen, je weet vast wel een goede besteding voor het geld dat jij wint. Speel daarom nu online mee via TheLotter en maak kans!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie