Loterijwinnaars geven jackpot weg

Misschien droom jij er wel eens van. Stel, je wint een miljoenenjackpot. Wat zou je met dat geld doen? Een mooi huis kopen of een studie financieren? Een vakantie van een paar maanden of eens lekker de bloemetjes buiten zetten met vrienden en familie? Een Belgisch echtpaar wist het wel. Zij gaven bijna de volledige prijs weg!

Een portie mosselen en een goed doel

Een portie mosselen kopen van je miljoenenprijs, dat zou vast niet jouw eerste gedachte zijn. Dit Belgische echtpaar besloot echter om hun geld daaraan te besteden. Dat pannetje mosselen was speciaal bedoeld om hun geluk te vieren. Verder schonken ze het bedrag aan een goed doel. Welk goed doel dat was, werd niet bekend gemaakt. De woordvoerster van de Nationale Loterij van België zei echter wel meteen dat het uniek was dat mensen vrijwel het volledige bedrag wegschonken. Bijna iedereen heeft wel plannen met zijn prijs. Ook dit echtpaar, inmiddels al 55+, had er een mooi pensioen van kunnen maken. Toch besloten zij dit niet te doen. Het stel besloot om anoniem te blijven en niet in de publiciteit te gaan.

De woordvoerster zei dat dergelijke bedragen vaak geschonken worden aan stichtingen die verbonden zijn aan ziekenhuizen. De gezondheid van mensen is kostbaar, daar is vrijwel iedereen van doordrongen. Toch kon ook zij niet met zekerheid zeggen aan welk doel het bedrag uiteindelijk geschonken werd. Wel vertelde zij dat het echtpaar uit Kalmthout erg rustig reageerde toen zij hun lot kwamen inleveren. Het stel gaf aan dat zij zeker nog mee blijven spelen in de loterij. Wie weet, winnen zij nog eens een prijs. Of ze dan opnieuw het volledige bedrag weg zouden schenken, blijft natuurlijk de vraag.

Wat zou jij doen?

Wat zou jij doen als je een miljoenenjackpot won? Zou jij het volledige bedrag wegschenken of kun je het zelf eigenlijk ook wel goed gebruiken? Heb jij al een mooi huis gezien waar je wel zou willen wonen? Of is er een verre bestemming die jou altijd al getrokken heeft? Wat jouw keuze ook is, om een kans te maken op een grote jackpot, moet je natuurlijk wel in bezit zijn van een lot. Koop jouw gelukslot nu online bij een van de internationale loterijen. Via TheLotter kun je heel eenvoudig loten kopen. Maak jij straks kans op de enorme prijzen van EuroMillions, het US Powerball of Mega Millions? Aarzel niet langer en koop jouw loten via TheLotter!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie