Lot van $ 1 miljoen gevonden

Het gebeurde in maart dit jaar in Amerika. Een kassamedewerkers van een tankstation vond een lot op de grond. Weggooien, bewaren voor jezelf of teruggeven aan de eigenaar? De Amerikaan controleerde het lot. Een prijs van maar liefst 1 miljoen dollar hing eraan vast!

Een lot gevonden op de grond

De kassamedewerker was aan het werk toen hij het lot op de grond zag liggen. Hij raapte het op en controleerde de nummers om te kijken of het de moeite waard was om actie te ondernemen. Op dat moment zag hij dat met dit lot de jackpot van 1 miljoen dollar opgehaald kon worden. Toch wilde hij het lot niet voor zichzelf houden en spoorde hij de rechtmatige eigenaar van het lot op. Hij had het lot natuurlijk gewoon in zijn zak kunnen steken, maar hij belde naar de winkel waar het lot was gekocht.

De winnares wist niet dat ze het lot kwijt was. Haar broer had het in zijn zak gehad, maar was het verloren toen hij ging tanken. Na het tanken gingen ze snel naar huis om naar een sportwedstrijd op tv te kijken. Na een uurtje gingen ze een andere boodschap doen. Daarbij kwamen ze langs het tankstation. Daar werden broer en zus staande gehouden door de zoon van de eigenaar. Het lot kregen ze al snel in hun handen gedrukt. De vrouw vertelde dat ze helemaal niet besefte wat er gebeurd was en dat ze het uiteindelijk niet kon geloven. Een lot verloren, vervolgens weer teruggegeven door een eerlijke vinder en dan zo’n enorme prijs gewonnen!

Een lot verliezen: voorkom dat!

De kassamedewerker wilde graag anoniem blijven, maar de winnares was wel verrast door zijn eerlijkheid. Wat zou jij doen als je een lot vond waar die prijs op gevallen was? Je moet er niet aan denken dat je een lot met een dergelijke waarde verliest. Wil jij dat risico niet lopen? Koop jouw loten dan nu online via TheLotter. Dan worden jouw loten gewoon veilig bewaard in een kluis en hoef je niet bang te zijn dat jij een winnend lot ergens verliest. Online kun je meedoen met allerlei grote loterijen. Denk maar aan EuroMillions of aan het US Powerball. Natuurlijk maak je ook hierbij kans op grote prijzen, zoals ook de gelukkige winnares uit Amerika. Speel jij deze ronde mee en sleep jij de hoofdprijs in de wacht?

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie