Kun je de loterij winnen als je voor de eerste keer meespeelt?

Vraag jij je af of je de loterij kunt winnen als je voor het eerst speelt? Het antwoord luidt ‘ja’. Of het nu beginnersgeluk is of niet, er zijn diverse spelers geweest die enorme prijzen wonnen toen ze voor het eerst met een loterij meespeelden. Een paar voorbeelden uit het US Powerball.

$ 90 miljoen bij de eerste keer

$ 90 miljoen winnen als je voor de eerste keer met een grote loterij meespeelt; het overkwam Linda Quam. Samen met haar man stopte ze bij een winkeltje om een krant en pompoenkruid te kopen. Toen de kassier aan hen vroeg of ze ook nog een lot van de Powerball-trekking wilden kopen, aarzelde ze geen moment. En dat terwijl ze normaal alleen maar krasloten kochten. Het paar uit Washington kon hun oren en ogen dan ook niet geloven toen ze het nieuws ontvingen dat ze de enige winnaars waren van de fenomenale jackpot van $ 90 miljoen.

Een megajackpot bij de eerste keer

Frederick Walker uit de staat Florida zag de aankondiging van de megajackpot en dacht: ‘Waarom niet?’ Een paar dagen voor zijn 19e verjaardag kocht hij een lot, net als miljoenen anderen op de wereld. Hij deed voor het eerst mee en koos een lot met voorgeselecteerde nummers, omdat die wel net zo goed zouden zijn als de nummers die hij zelf zou kiezen, zo redeneerde hij. En daar zou hij zeker gelijk in krijgen. Juist doordat hij voor die optie koos, had hij een prijs van een slordige $ 2 miljoen in de pocket. Ondanks dat dat niet de megajackpot was, kon de negentienjarige zijn geluk niet op. Hij had er dan ook zeker geen spijt van dat hij mee was gaan spelen met een loterij.

Win jij ook bij jouw eerste keer?

Heb jij nog nooit meegespeeld en wil je je geluk beproeven? Koop dan nu online jouw kaarten voor een grote loterij, zoals het American Powerball. Deze loten kun je eenvoudig kopen via TheLotter en als je prijs hebt, dan wordt dat bedrag aan jou uitgekeerd. De bovenstaande verhalen laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om een grote prijs te winnen wanneer je voor de eerste keer met een loterij meespeelt. Waag ook een gokje en doe mee met een grote internationale loterij. Misschien is het beginnersgeluk jou ook wel op het lijf geschreven.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie