Jackpot records worden massaal verbroken

De loterij is alweer vele jaren, zo niet eeuwen, een begrip. Wist je echter dat de loterijen ook nog steeds groeien? Dat blijkt wel uit het feit dat er de laatste tijd steeds weer jackpot records worden verbroken. Wat zijn de ontwikkelingen op dit gebied en wat betekent dat voor deelnemers?

All-time records worden telkens weer verbroken

Loterijen groeien steeds verder en dat blijkt wel uit de cijfers die steeds weer naar voren komen. Elke loterij heeft een eigen record wat betreft de jackpot. De meeste van deze zijn echter vrij recent verbroken. In de periode van 2016 tot nu zijn er zelfs al meerdere grote loterijen die hun eigen record verbroken hebben. Niet alleen het Amerikaanse Powerball, maar ook het Zuid-Afrikaanse Powerball en MegaMillions behoren tot deze indrukwekkende lijst. De jackpot van de Zuid-Afrikaanse loterij is op dit moment sterk aan het stijgen en staat zelfs op een record van maar liefst 140 miljoen Rand, een megabedrag voor dit continent. De geldprijzen zijn zo hoog dat de meeste winnaars hun ogen niet kunnen geloven als blijkt dat zij het winnende lot in handen hebben.

De actualiteiten momenteel liegen er niet om. Het Australische Powerball heeft zijn eigen record bijna verslagen en staat weer op 80 miljoen dollar. De steeds verder uitdijende loterijen maken het voor de spelers nog aantrekkelijker om mee te spelen. Denk jij dat je winkansen kleiner worden als er meer mensen meedoen? Dat is niet waar, de winkansen worden namelijk gebaseerd op het aantal tickets dat uitgegeven wordt en niet op het aantal tickets dat verkocht wordt. Hoe meer mensen er meedoen, hoe hoger de jackpot. Bovendien vallen ook de kleinere prijzen dan veel hoger uit. Eigenlijk is het dus een positief teken als een jackpot enorm hoog is. Wist je dat het Amerikaanse Powerball wereldwijd de hoogste jackpot heeft? Maar liefst 203 miljoen dollar valt er in deze loterij te winnen.

Ga jij ook voor een record jackpot?

Nu de jackpots zo hoog staan, is het extra verleidelijk om mee te spelen in een veelbelovende loterij. Ga dan wel voor een van de internationale loterijen. Het US Powerball heeft de hoogste jackpot ter wereld, maar ook EuroMillions en MegaMillions zijn weer van ongekende hoogte. Koop je loten nu eenvoudig online via TheLotter en speel mee met de loterij van jouw keuze. Wie weet win jij binnenkort ook een record jackpot?

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie