Irakees wint Amerikaanse loterij

Wist je al dat jij ook mee kunt spelen in de Amerikaanse loterij? Of in de Spaanse of Italiaanse loterij? Via TheLotter is het eenvoudig om loten te bemachtigen van diverse internationale loterijen. Nieuwsgierig naar je winkansen? Ga dan eens mee naar Bagdad…

Een online account vanuit Irak

Een 37-jarige man uit Bagdad speelde met diverse Amerikaanse en Europese loterijen mee via TheLotter. Hij kocht zijn loten gewoon online en kreeg op een middag ineens een telefoontje dat hij een jackpot van 6,4 miljoen dollar had gewonnen via een van de Amerikaanse loterijen waaraan hij deelnam. Hij kon het niet geloven en bleef maar vragen: ‘Weet je het echt helemaal zeker?’ De dame van TheLotter die hem belde, bleef hem overtuigen. Uiteindelijk drong het tot de man door: hij had online meegespeeld met een grote loterij, en gewonnen!

Hij kreeg het nieuws in augustus te horen en in december zat hij al in het vliegtuig richting de VS. Daar zou hij zijn miljoenen in ontvangst nemen. Wel wilde hij graag anoniem blijven. In Irak voelde hij zich niet veilig genoeg wanneer bekend zou worden dat hij zo’n groot bedrag had gewonnen. Bovendien wilde hij zijn vrouw en kinderen beschermen. De directeur van Oregon Lottery, de Amerikaanse loterij waar de man de prijs won, stemde in met het verzoek. Juist de omstandigheden waarin deze man leefde, gaven daarin de doorslag. De persoonlijke veiligheid woog in dit geval zwaarder dan het algemene belang voor transparantie. De directeur gaf aan dat hij niet wilde dat een ontvoering of moord de gevolgen zouden zijn van het winnen van de jackpot van zijn loterij.

Hoe kon deze Irakees een Amerikaanse jackpot winnen?

De man speelde mee via TheLotter, een online dienst die al sinds 2002 bestaat. Je geeft bij TheLotter aan welke loten je wilt kopen en deze worden dan door hen aangeschaft. TheLotter is dus geen loterij, maar beschikt over de juiste mensen op de juiste plaats. De officiële papieren loten worden door de vertegenwoordigers aangeschaft en vervolgens veilig in een kluis bewaard. De methode is volkomen legaal en maakt het zo voor iedereen mogelijk om online mee te spelen met ’s werelds grootste loterijen. De Irakees heeft verklaard dat hij voortaan elke dag gaat meespelen via TheLotter.

Ook een kansje wagen?

Wil jij ook meespelen met de grootste loterijen ter wereld? Denk daarbij aan het Amerikaanse Powerball, EuroMillions en MegaMillions. Koop jouw loten nu ook online via TheLotter en waag zelf een kansje om een megajackpot binnen te halen!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie