Ik ben mijn lot verloren, wat nu?

Je kent dat wel: in principe ben je heel zuinig op je loten, maar soms verlies je het gewoon. Als je net je portemonnee uit je broekzak pakt om ergens af te rekenen of je het tussen papieren hebt gestopt waar het tussenuit waait zonder dat je het merkt. Dan ben je dus het lot kwijt met de kans om een mooie prijs te winnen in de betreffende loterij. Wat kun je in zo’n geval doen?

Lot verloren: tips

  1. Plaats een advertentie

Je kunt natuurlijk een advertentie plaatsen om je lot weer terug te vinden. Dit deed een man uit Nijmegen ook toen hij 10 loten van de Staatsloterij kocht. Hij plaatste een oproep op Marktplaats, maar de krant is natuurlijk ook een optie.

  1. Ga na waar je het lot verloren kunt zijn

Weet je nog goed waar je precies geweest bent? Dan kun je in je gedachten nagaan of je weet waar je het lot verloren zou kunnen hebben. Als je het lot bijvoorbeeld in of bij je portemonnee bewaarde, dan weet je waarschijnlijk nog wel waar je je portemonnee tevoorschijn hebt gehaald. In dat geval kun je natuurlijk teruggaan naar de plaats waar jij het lot verloren zou kunnen hebben.

  1. Gebruik social media

Social media is op dit moment een krachtig middel in bepaalde gevallen. Als je je lot verloren bent, zou je kunnen proberen om een deelactie op te zetten om je lot weer terug te krijgen. Vooral als je veel contacten hebt in de buurt, kan dit een goed middel zijn om je lot weer terug te krijgen.

  1. Doorzoek je persoonlijke spullen nog eens goed

Sommige mensen denken dat ze een lot verloren zijn, terwijl ze het eigenlijk al een ander plaatsje gegeven hadden voor ze het verloren. Het is dus zeker de moeite waard om eens tussen je persoonlijke spullen te kijken wanneer je een lot kwijt bent. Het zou er zomaar toch tussen kunnen zitten.

  1. Koop een lot online

Wil je het risico niet lopen om een lot te verliezen? Koop je loten dan gewoon online via TheLotter. Zo kun je namelijk nooit je lot verliezen. TheLotter bewaart alle loten veilig in de kluis tot het moment van de trekking. Wist je dat je op deze manier mee kunt spelen in diverse internationale loterijen? Speel bijvoorbeeld mee in MegaMillions of koop eens loten voor het US Powerball. Koop je loten nu online!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie