Hoeveel loten koop jij?

Natuurlijk willen we allemaal graag winnen als we meedoen aan de loterij. Meerdere loten vergroten onze winkansen. Hoeveel loten koop jij eigenlijk? Er zijn niet veel mensen die maar één lot kopen. Meestal zijn het er twee of drie, maar soms nog veel meer. Geluk kan echter in een klein hoekje zitten. Dat bewijst loterijwinnaar Stephen Cooke.

Geluk zit in een klein hoekje?

Stephen Cooke speelde mee in Mega Millions in 2003. De jackpot bedroeg toen circa 70 miljoen dollar, geen kleinigheid dus. Toen hij zijn lot controleerde, sprong hij een gat in de lucht, want hij had een van de drie winnende tickets in handen. In zijn vreugde controleerde hij zijn tweede lot niet eens, hij had immers al 13 miljoen dollar gewonnen, na aftrek van de belasting. Hij ging naar het kantoor van de loterij in Georgia om zijn prijs te claimen. Daar vroegen ze hem om ook zijn andere lot nog te checken, gewoon voor de zekerheid. Het andere winnende lot was namelijk bij dezelfde zaak gekocht en rond dezelfde tijd.

Hij ging naar huis om het te controleren en even later kwam hij weer naar buiten in de wetenschap dat hij geen 13, maar 26,6 miljoen rijker was geworden. Achteraf zei hij dat hij er niet eens over nagedacht had om zijn tweede lot te checken, nadat hij zich realiseerde dat hij al 13 miljoen gewonnen had. Lachend meldde hij dat hij niet van plan was om meer dan 13 miljoen dollar op te maken. Hij had zijn nummers op een bijzondere manier gekozen, namelijk op basis van zijn eigen verjaardag en die van zijn overleden moeder. Dat zorgde ervoor dat hij dezelfde combinatie had op de loten.

Speel mee met een internationale loterij

Speel jij mee met een internationale loterij voor een gigantische jackpot? Wanneer je meerdere loten koopt, wil dat niet alleen zeggen dat je meer kans maakt op een prijs, maar natuurlijk bestaat de kans ook dat je meerdere prijzen wint. Dat bewijst het verhaal van Stephen Cooke, en natuurlijk is hij niet de enige geluksvogel. Hoor jij daar ook bij? Probeer het nu uit en koop jouw loten voor MegaMillions of een andere loterij eenvoudig online. Je kunt de loten eenvoudig via TheLotter kopen. Het lot wordt voor jou veilig bewaard in een kluis, waardoor je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Ga voor een dubbele win en koop jouw loten vandaag nog.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie