Drie keer is scheepsrecht

Heb jij een kleine prijs bij de loterij gewonnen en ben je bang dat je nu minder kans maakt om nog iets te winnen? Of de prijs nu klein of groot is, maakt niet uit, als je een keer gewonnen hebt, dan zit die kans er vast niet snel weer in, denk jij. Toch heb je het mis. Om dat te bewijzen een voorbeeld uit Amerika.

Drie keer binnen een maand prijs

Een echtpaar uit Virginia, Spencer genaamd, had een aantal jaar geleden wel heel veel geluk. Zij wonnen niet alleen drie keer een prijs, maar dat gebeurde ook nog eens binnen het tijdsbestek van een maand. Zo wonnen zij op de 12e van maart dat jaar een prijs van één miljoen dollar. Dat gebeurde bij een trekking van de US Powerball. Er waren nog maar twee weken verstreken toen ze alweer een prijs in de wacht mochten slepen, ditmaal bij de plaatselijke staatsloterij. De prijs bedroeg bij deze trekking 50.000 dollar.

Ook dit koppel herinnerde zich vast het spreekwoord dat drie maal scheepsrecht is. Bij het afhalen van de prijs werd onderweg namelijk nog even gestopt om een lot voor een volgende trekking te kopen. En daarmee haalden zij onvermoed nog eens een miljoen dollar binnen. Bij de loterij waren ze uiteraard zeer verbaasd om zo snel dezelfde man weer voor hun neus te zien staan. Dat hadden ze nog nooit meegemaakt. Het Amerikaanse stel is niet van plan om het daarbij te laten. Zij zitten er nu zo goed in, dat ze niet van plan zijn om te stoppen met spelen, ook al hebben ze nu al ruim twee miljoen dollar in de wacht gesleept. Zij gaan door!

Gewonnen en dan nog eens winnen?

Laat je dan ook vooral niet ontmoedigen. Als je eenmaal de loterij gewonnen hebt, wil dat absoluut niet zeggen dat je niet nog eens zal winnen of dat je nu minder kans maakt om te winnen. Ga ook voor zoveel geluk en koop jouw loten online via TheLotter. Zo kun je niet alleen meedoen met nationale loterijen, maar ook met internationale. Waag een gokje bij het grote US Powerball of speel mee met de Italiaanse SuperEnalotto. Wanneer je een geldbedrag of zelfs de jackpot wint via een trekking, dan wordt het bedrag meteen aan jou uitbetaald. Aarzel dan ook niet langer en koop vandaag jouw loten nog om mee te doen.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie