De loterij gewonnen: tijd voor je droomhuis?

Wist je dat nog geen vier procent van de loterijwinnaars verhuist na het winnen van een groot bedrag? Het is een bijzonder gegeven dat velen zal verbazen. Zelfs twee derde deel van de miljonairs woont nog steeds in hetzelfde huis. Wat zijn de voor- en nadelen van verhuizen wanneer je de jackpot van een grote loterij hebt gewonnen?

Leef als een koning

Natuurlijk heeft iedereen wel een bepaald droomhuis voor ogen. De een zal graag in een oud grachtenpand in Amsterdam wonen, de ander kiest voor een luxe villa aan zee, terwijl een derde weer helemaal weg zal zijn van een riant kasteeltje in Limburg. De mogelijkheden voor de rijkste mensen van het land zijn vrijwel eindeloos. Bovendien kun je het huis van je dromen met het geld dat je hebt ook nog eens helemaal naar je zin inrichten. Natuurlijk kun je dan aan de gewone zaken denken, zoals de eethoek en woonkamer, maar ook andere dingen waar je misschien altijd van gedroomd hebt, zoals een jacuzzi. Niets is meer onmogelijk en bovendien houd je ook nog geld over voor vakanties en andere zaken.

Speel eenmalig mee en koop een lot voor de Powerball!

De nadelen van een droomhuis

Heb jij je hele leven al in een rustige buurt in een tussenwoning gewoond, dan ben je dat leven ook gewend. Wil je dat wel opgeven? Het is de vraag die veel loterijwinnaars zichzelf stellen wanneer ze ineens over zoveel geld beschikken. Natuurlijk kun je ook voor een iets grotere woning in de buurt gaan, in plaats van voor een exorbitante villa in de duurste wijken van Nederland. Voor veel mensen is het ook de reden om niet te gaan emigreren. Een huis in het zonnige zuiden is iets wat iedereen wel wat lijkt, maar geef je daarvoor je familie, kennissenkring en werkomgeving op? Het is dan ook goed om jezelf te realiseren dat je met een droomhuis vaak ook voor een ander leven kiest. Wat voor toekomst heb jij voor ogen?

Kans maken op een megajackpot?

Heb jij een droomhuis voor ogen waarbij je in de buurt van familie, vrienden en werk blijft? Dan is het hoogste tijd om kans te maken op een grote jackpot. Via TheLotter kun je eenvoudig meespelen met internationale loterijen. Wanneer je hier een lot koopt, dan wordt dat veilig voor jou bewaard in een kluis, tot het moment van de trekking daar is. Denk bijvoorbeeld aan EuroJackpot of Mega Millions. Koop nu jouw loten online bij TheLotter en wie weet verhuis jij binnenkort naar jouw droomhuis!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie