De loterij gewonnen: hoe ga je om met je omgeving?

Stel je voor: je hebt de loterij gewonnen. Natuurlijk schieten je meteen allerlei dromen door het hoofd, die je nu eindelijk waar kunt gaan maken. Niet alleen jij beseft dat je een grote jackpot hebt binnengesleept. Ook je familie, vrienden en bekenden zullen het aan de weet komen. Hoe reageert de omgeving en hoe ga jij daar op jouw beurt mee om?

Eerlijk zullen we alles delen?

Wanneer het nieuws net bekend is, mag je zeker een aantal bezoekjes van familie en vrienden verwachten. Dat hoeft natuurlijk geen speciale reden te hebben, het is normaal dat ook zij blij zijn met jouw succes. Toch kan er naarmate de tijd verstrijkt wat gaan kriebelen. Sommigen zullen zich afvragen waarom je niet wat van je rijkdom met hen deelt, nu jij toch in overvloed leeft. Het spreekt voor zich dat je daar heel voorzichtig mee moet zijn. Bedenk daarom van tevoren of je van plan bent om ook anderen in jouw winst te betrekken en op welke manier je dat doet. Daarnaast is het een goed idee om een lijstje met namen op te stellen, zodat je zeker weet dat je niemand vergeet, wanneer je de mensen die je lief zijn mee wilt laten delen in je prijs.

Het fonds van Eastermar

In Eastermar hebben de winnaars van de PostcodeKanjer een oplossing bedacht. Zij willen geen verschillen tussen de tijd voor en na het vallen van de jackpot. Daarom kwamen zij met het idee om een speciaal fonds op te richten. Zo kunnen de buren zonder lot ook meedelen in de enorme prijs die op het dorp viel en hoeft er onderling niet met scheve blikken gekeken te worden. Het fonds is bedoeld voor iedereen in het dorp die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, maar zelf geen prijs heeft gewonnen. Het is uiteraard geen verplichting om aan het fonds te doneren, maar iedereen die wil doneren, kan dat vrij doen.

Meespelen met een internationale loterij

Om een megajackpot te winnen, kiezen mensen vaak voor grote internationale loterijen. De bedragen van deze loterijen zijn vaak enorm, denk maar aan de ongelooflijk hoge jackpots van MegaMillions en het US Powerball. Wil jij ook meespelen met een internationale loterij? Dat kan vanuit Nederland net zo gemakkelijk als vanuit bijvoorbeeld de Verenigde Staten. Via TheLotter kun jij loten kopen van allerlei bekende internationale loterijen. Koop jouw tickets nu online en maak ook kans op een megajackpot!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie