Catering Girls gaan er met miljoenen vandoor

Het zal je niet zijn ontgaan dat de gigantische jackpot van EuroMillions eindelijk gevallen is. Een zestal vrouwen die in de horeca van het Neath Port Talbot Hospital in Wales werkten, bleken de gelukkigen te zijn. De dames deden mee als groep, om op die manier meer kans te maken. En met succes.

Keuzes bepalen je toekomst

De ‘Catering Girls’, zoals ze genoemd worden, speelden al zes jaar mee als groep. In eerste instantie met zijn vijven, maar in oktober 2016 voegt Louise Ward zich bij hen. In 2017 was ze bijna weer gestopt met spelen: ze spaarde voor haar bruiloft en kon het geld dat ze uitgaf aan de loten eigenlijk niet meer missen. Nu is ze blij dat ze doorgegaan is, als ze dat niet had gedaan, hadden ze deze gigantische prijs van ruim 25 miljoen pond misgelopen. 

De kaartjes werden pas gekocht op de dag van de trekking, en dat ook nog door de echtgenoot van een van de dames, omdat ze alle zes aan het werk waren. Julie Saunders hoorde de volgende dag bij haar vader dat de jackpot op slechts één lot gevallen was en zij antwoordde: ‘Dat zouden wij kunnen zijn, ik heb de nummers nog niet gecontroleerd.’ Op dat moment had ze er nog geen enkel idee van dat een van de loten die in de kast in haar woonkamer lag inderdaad winnend was.

De Catering Girls waren door het dolle heen en besloten onmiddellijk te stoppen met werken. Natuurlijk gaan ze hun collega’s en de gezelligheid van het werk missen, maar ze zijn nu in de gelegenheid om hun dromen waar te maken. Zo gaat Julie (56) eindelijk op vakantie naar Las Vegas, heeft Doreen (56) een trip naar Florida geboekt en kan Louise (37) met haar bruiloft het feest van haar dromen geven voor net zoveel gasten als ze maar wil. Ook Jean (73) gaat richting Las Vegas, en ze is zeker van plan om daar nog wat gokjes te wagen. Sian (54) heeft volgens eigen zeggen nog geen tijd gehad om na te denken waar ze het geld aan uit gaat geven. En de laatste dame (50) uit het team, die eveneens de naam Julie draagt, heeft gezegd dat ze alles wel wil kopen; een nieuw huis, nieuwe handtassen, nieuwe schoenen …   

Ga jij voor een levensverandering?

Julie zei: ‘Dromen komen echt uit. Deze overwinning is levensveranderend voor ons allemaal en de grootte van de prijs moet nog steeds tot ons doordringen. We zijn allemaal heel emotioneel, maar ook heel erg blij.’ Wil jij ook dat jouw leven op een onverwachte, maar heel positieve manier verandert? Waag eens een gokje en koop loten bij internationale loterijen. Dit kun je eenvoudig via TheLotter doen. En zoals het verhaal hierboven ook weer bewijst, wanneer je als groep meedoet, heb je ook meer kans op een mooie prijs. Wacht niet langer en koop nu online jouw loten!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie