Amerikaanse vrouw wil bewijzen dat loterijen geldverspilling zijn en wint 1 miljoen

Een vrouw van 57 uit North Carolina, Glenda Blackwell, was er helemaal klaar mee. Haar man was verslingerd aan loterijen, want stel dat je nu toch eens zo’n megaprijs binnen zou slepen? Hij deed aan erg veel loterijen mee en vroeg zijn vrouw ook telkens of zij ook mee wilde spelen. Op een gegeven moment was ze het beu. Het meest onverwachte gebeurde.

Een lot kopen om geldverspilling te bewijzen

De vrouw ging in op de vraag van haar echtgenoot om mee te spelen met zijn favoriete loterij. Ze kocht alleen geen lot van die loterij, maar een kraslot. In haar hoofd dacht ze dat het echt pure geldverspilling was, maar ze zei tegen haar man gewoon dat ze het lot had gekocht en hoopte dat hij er voorlopig niet opnieuw over zou beginnen. Loterijen waren volgens Glenda vooral gevaarlijk en kostten je klauwen vol geld. Tot het moment van de trekking aanbrak. Plotseling was haar kraslot geen waardeloos vodje dat geld had gekost, maar was het een cheque met een waarde van maar liefst 1 miljoen dollar.

Het spreekt dan ook voor zich dat ze op haar woorden is teruggekomen. Cash houdt ze uiteindelijk bijna 500.000 dollar over, nadat al het belastinggeld van de prijs is afgetrokken. Glenda is dolblij met de prijs. Nu kan ze eindelijk dat huis kopen dat ze altijd al wilde. Bovendien volgt haar kleindochter een relatief dure opleiding en daar wil ze dan ook inspringen. Met het gewonnen geld kan ze namelijk een behoorlijk deel van de studie van haar kleindochter betalen.

Glenda had met haar kraslot willen bewijzen dat loterijen pure geldverspilling waren, maar uiteindelijk sleepte ze er zelf een grote prijs mee in de wacht. Misschien gaat deze eigenzinnige Amerikaanse dame nog wel eens vaker een kansje wagen in de loterij.

Hoe zijn jouw verwachtingen bij loterijen?

Verwacht jij ook dat je geen kans maakt bij een grote loterij? Durf jij er eigenlijk niet op te hopen dat je een mooie prijs wint? Het verhaal hierboven bewijst maar eens dat geluk in een heel klein hoekje kan zitten. Ook jij hebt een kans om te winnen bij bijvoorbeeld het loten kopen in verschillende loterijen. Laat jezelf verrassen en koop jouw loten online via TheLotter. Daar kun je meedoen met grote internationale loterijen, zoals Powerball of SuperEnalotto. Je loten worden bij TheLotter veilig voor je bewaard tot het moment van de trekking. Win jij geheel onverwachts straks die megajackpot?

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie