650.000 dollar bij het vuilnis

Ken jij dat gevoel dat je geld kwijt bent en dat je je afvraagt of het niet per ongeluk bij het afval terecht is gekomen? Dat gevoel is nog vele malen erger wanneer het gaat om een lot waarmee je mogelijk 650.000 dollar hebt gewonnen. Het overkwam een echtpaar uit North Carolina.

Waar is mijn lot gebleven?

Joseph Cobbs III vroeg zich plotseling af waar hij zijn lot had gelaten, toen duidelijk werd dat de prijs was gevallen op een van de loten die verkocht werden bij de winkel waar hij zijn loten ook altijd koopt. Hij belde meteen zijn vriendin Kendra en vroeg haar of zij het lot had, maar ze wist zeker dat zij het niet in haar bezit had. Toen begon de zoektocht. Joseph zette het huis helemaal op zijn kop, maar kon het nergens vinden. Je raadt het al: het winnende lot zat tussen het vuilnis. Zo liep het stel bijna een megaprijs van 650.000 dollar mis!

Natuurlijk kon Joseph Cobbs III zich wel voor het hoofd slaan toen hij besefte dat hij het lot kwijt was. Het nummer van het lot was gekozen op basis van hun verjaardagen en ze hadden gekscherend afgesproken om de prijs t.z.t. te delen. De paniek was dan ook groot toen het lot verdwenen bleek te zijn en nergens meer te vinden was. Gelukkig kwam Kendra uiteindelijk op het idee van de prullenbak en het lot lag niet eens ver naar beneden. Zo kon het stel toch hun prijs nog innen. Ze kozen ervoor om de jackpot te laten splitsen en ontvingen zo elk een bedrag van ruim 221.000 dollar, nadat de belastingen en dergelijke afgetrokken waren. Een prachtig bedrag om een nieuwe woning van te kopen.

Online je lot kopen en laten bewaren

Bij TheLotter worden de gekochte loten veilig in een kluis bewaard. Zo weet je zeker dat jouw lot nooit in de vuilnisbak terechtkomt of op een andere manier zoekraakt. Koop nu online loten voor een internationale loterij en speel mee! Bij TheLotter kun je meespelen met allerlei grote loterijen, waarbij de jackpots vaak enorm zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan MegaMillions of het bekende Amerikaanse Powerball. Aarzel niet langer, koop jouw loten en wees er zeker van dat ze tot de trekking veilig worden bewaard in de kluis. Geen kans dat jouw lot ineens verdwenen is, wanneer je denkt dat jij de loterij gewonnen hebt en op zoek gaat naar het lot!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie