18-jarige wint een leven lang 1000 dollar per week

Een meisje uit Canada, Charlie Lagarde, kocht een lot bij de Canadese lotto ter ere van haar 18e verjaardag. Het was het eerste lot wat ze ooit kocht en misschien ook wel het gelukkigste lot wat ze in haar leven kocht, want ze won er meteen de hoofdprijs mee.

Elke week 1000 dollar

Toen bleek dat Charlie Lagarde de hoofdprijs gewonnen had, kwam ze voor de keuze te staan. Wilde ze 1 miljoen dollar in een keer incasseren of ging ze voor 1000 dollar per week, en dan de rest van haar leven? De keuze was voor deze jonge dame snel gemaakt. Bij een uitkering van 1000 dollar per week hoefde er namelijk geen belasting over het geld betaald te worden. Dat betekent dat Charlie vanaf nu elke week zo’n 600 euro op haar rekening krijgt bijgestort. De woordvoerder van de loterij noemde het ‘een fantastisch begin van het leven van een jonge vrouw’.

Een grotere geldprijs dan de hoofdprijs

Charlie is niet alleen voordeliger uit, omdat ze nu geen belasting hoeft te betalen. Wanneer we uitgaan van de gemiddelde levensverwachting voor dames in Canada, komen we uit op een uiteindelijk uitgekeerd bedrag van meer dan 3,4 miljoen dollar. Mocht Charlie de mooie leeftijd van 84 jaar bereiken, dan heeft ze dus uiteindelijk een nog grotere geldprijs binnengehaald dan de oorspronkelijke hoofdprijs van 1 miljoen dollar.

Wat gaat Charlie met de hoofdprijs doen?

Het Canadese meisje heeft besloten dat ze van het gewonnen geld in ieder geval haar studie wil betalen. Ze wil fotografie gaan studeren en het liefst zou ze ooit voor National Geographic gaan werken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze de rest van het geld wil gaan gebruiken om te reizen. Dankzij de uitkering van de loterij heeft ze elke week een vast bedrag aan inkomsten en zal ze zich daar gedurende haar leven geen moment zorgen om hoeven te maken. Geen wonder dus, dat deze dame dolblij was met haar prijs.

Speel ook mee met internationale loterijen

Wil jij ook kans maken op deze duizelingwekkende prijzen? Via TheLotter kun je eenvoudig meedoen met diverse internationale loterijen. Kies bijvoorbeeld voor een lot van MegaMillions, SuperEnaLotto of EuroMillions. Met al deze loterijen kun je gewoon online meespelen. Bestel je loten via TheLotter en zij zullen je loten veilig in een kluis bewaren tot het moment van de trekking. Speel nu mee met de loterij van jouw keuze!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie